تاثیر مدرسه خلاق در پرورش تفکر آفریننده دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی تحقیقات پیشرفته در مدیریت و علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: HUCONF03_307
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 848
نویسندگان
آمورگار ابتدایی آموزش و پرورش اصفهان
دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان نجف آباد،
دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان نجف آباد،
چکیده
مدرسه می تواند تفکر خلاق را پرورش دهد و افرادی کاوشگر، آفریننده، نوآور و مولد را تربیت کند. مدرسه به عنوان نظام آموزشی می تواند قدرت اندیشه و مهارتهای ذهنی دانش آموزان خود را آن چنان تقویت کند که به راحتی بتواند برای دست یافتن به راه حل های مناسب به خلق ایده های نو بپردازد و از خود خلاقیت نشان دهند. تاثیر محیط آموزشی بر تفکرخلاق دارای ابعاد مختلف است از جمله : شرایط فیزیکی ، روابط عاطفی بین افراد امکانات علمی و آموزشی ، انگیزه ی کار در کارکنان، طراحی و فضای کلاس را در بر می گیرد. اولیای مدرسه اعم از مشاور، مدیر، راهنما، ناظم ، معلم و دیگران مسئولیت های مهمی جهت پیشبرد خلاقیت ایجاد می کنند. در یک محیط آموزشی ، مدیریت باید به کلیه ی مربیان و حتی دانش آموزان همکاری همه جانبه داشته باشد. بدین ترتیب مدرسه کانونی جهت یادگیری و پرورش افکار خلاق خواهد بود. هدف این پژهش تاثیر مدرسه خلاق در پرورش تفکر آفریننده دانش آموزان است با توجه به که معلمان نسبت به خلاقیت ، فرآیند و شیوه های پرورش آن شناخت کافی ندارند و اگر بخواهیم نظام آموزشی کشور در جهت رشد تفکر آفریننده هدایت شود اولین قدم در این کار برنامه ریزی برای آگاه کردن معلمان از فرآیند خلاقیت است .کلیدواژه ها
تفکر آفریننده، تفکر خلاق، دانش آموزان، خلاقیت ، مدرسه .مقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.