بررسی نقش میانجی برانگیختگی ادراک شده در رابطه با محدودیت زمانی ومحدودیت تعداد با خرید لحظه ای و رفتار خرید وسواسی مشتریان(مورد مطالعه:مشتریان فروشگاه های کوروش شهرستان بجنورد)
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: NASMEA19_036
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 194
نویسندگان
کارشناسی ارشد، مدیریت بازرگانی، بازاریابی، موسسه غیردولتی – غیرانتفاعی حکیمان بجنورد
دکتری، مدیریت بازرگانی، بازاریابی، موسسه غیردولتی – غیرانتفاعی حکیمان بجنورد
چکیده
این پژوهش با هدف بررسی نقش میانجی برانگیختگی ادراک شده در رابطه با محدودیت زمانی و محدودیت تعداد با خریدلحظه ای و رفتار خرید وسواسی مشتریان(مورد مطالعه: مشتریان فروشگاه های کوروش شهرستان بجنورد) صورت گرفت. اینپژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر روش و ماهیت توصیفی – پیمایشی از نوع همبستگی بود. جامعه آماری پژوهش شاملکلیه شامل کلیه مشتریان فروشگاه های زنجیره ای شهربجنورد بودند که با توجه به نامحدودبودن تعداد جامعه آماری ، ۳۸۴نفر به روش نمونه گیری دردسترس احتمالی انتخاب شدند. درپژوهش حاضر برای اندازه گیری متغیرهای پژوهش از پرسشنامه۱۸ سوالی برگرفته از مطالعه ایسلام و همکاران( ۲۰۲۰ ) استفاده شده است پایایی پرسشنامه مذکور به روش آلفای کرونباخ برای کل سوالات ۰/۸۱۱ بدست آمد و روایی محتوای پرسشنامه نیز مورد تایید استاد راهنما قرار گرفت. داده های به دست آمده با روش های آمار توصیفی ( میانگین، درصد فراوانی) با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ۲۰ و آمار استنباطی (روش معادلات ساختاری) بااستفاده از نرم افزار PLS;نسخه ۴ تجزیه و تحلیل شد. نتایج نشان داد برانگیختگی ادراک شده در رابطه میان محدودیت زمانی و محدودیت تعداد با خرید لحظه ای مشتریان نقش میانجی دارد. همچنین برانگیختگی ادراک شده دررابطه میان محدودیت زمانی و محدودیت تعداد با رفتار خرید وسواسی مشتریان نقش میانجی داردکلیدواژه ها
برانگیختگی ادراک شده ، محدودیت زمانی ، محدودیت تعداد ، خرید لحظه ای ، رفتار خرید ،وسواسی مشتریانمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر موانع اجرای کیفیت برمدیریت کیفیت جامع با توجه به متغیرهای شهرت سازمانی ومشتریگرایی در شیلات استان بوشهر
- تاثیر سیاست های حاکمیت شرکتی بر شفافیت و کارایی حسابداری بخش عمومی
- بررسی شفافیت اطلاعات در امور مالی غیرمتمرکز
- تاثیر حمایت سازمانی ادراک شده و رفاه شغلی با توجه به نقش تعدیل گری تناسب فرد با شغل (مورد مطالعه: معلمان مدارس ابتدایی پسرانه شهرستانه بندرانزلی)
- مروری بر سبک های تصمیم گیری دانشجویان به هنگام خرید با در نظر گرفتن نقش سواد مالی آنها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.