مدلیابی ساختاری ابعاد اطلاع رسانی و تبلیغ خدمات بیمه ای با تمرکز بر فصل دوم آیین نامه حقوق بیمه گذاران
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی علوم اسلامی، پژوهش های دینی و حقوق
- کد COI اختصاصی: RELIGI08_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 148
نویسندگان
کارشناس حقوق، دانشگاه پیام نور،واحد آستارا ،ایران
کارشناس حقوق،دانشگاه پیام نور،واحد ارشق رضی،ایران
چکیده
تبلیغات یکی از مهمترین عوامل موفقیت و افزایش فروش خدمات بیمه ای به شمار می رود. با توجه به اهمیتآن فصل دوم آیین نامه حقوق بیمه گذاران به این مقوله ی مهم پرداخته است. از این رو هدف اصلی این پژوهش مدلیابی ساختاری ابعاد اطلاع رسانی و تبلیغ خدمات بیمه ای با تمرکز بر فصل دوم آیین نامه حقوق بیمه گذاران است.این پژوهش از نظر بر اساس هدف از نوع کاربردی و از نظر ماهیت و روش، در دسته ی پژوهش های توصیفی-همبستگی قرار دارد. جامعه ی آماری پژوهش کارشناسان حوزه تبلیغات صنعت بیمه در استان گیلان هستند و با توجه به سازه های مدل، تعداد ۱۴۰ نفر به عنوان نمونه در این پژوهش انتخاب شدند. روش نمونه گیری در این پژوهش بر اساس روش غیراحتمالی در دسترس بوده و تعداد ۱۴۰ نفر از کارشناسانحوزه تبلیغات صنعت بیمه در استان گیلان به عنوان نمونه انتخاب شدند.روش گردآوری داده ها در این پژوهشاز نوع میدانی بوده و ابزار گردآوری داده ها نیز پرسشنامه استاندارد است. برای بررسی روایی در این پژوهش از روایی محتوا و روایی سازه و برای بررسی پایایی پرسشنامه نیز از ضریب آلفای کرونباخ و ضریب پایایی ترکیبی استفاده شده است. برای تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده از نرم افزار اسمارت پی ال اس نسخه ی ۳استفاده شده است. نتیجه ی بدست آمده از مدل یابی ساختاری نشان داد که بین عدم تبلیغات گمراه کننده،انطباق تبلیغات بیمه ای، نظارت بر تبلیغات نمایندگان، مستندسازی تبلیغات در پورتال و شناسایی تبلیغاتمغایر با اطلاع رسانی و تبلیغات خدمات بیمه ای رابطه ی معنی داری وجود دارد.کلیدواژه ها
اطلاع رسانی و تبلیغ خدمات بیمه، آیین نامه حقوق بیمه گذاران، مدلی ابی ساختاری.مقالات مرتبط جدید
- ضمانت اجرای تعهد به پرداخت ثمن در نظام حقوقی ایران و قانون فروش کالا درانگلستان
- بررسی مبانی حرمت شرب خمر و مسکرات از منظر فقه امامیه ( با تاکید بر ادله اجتهادی)
- تحلیل احکام در موارد پرداخت خمس با در نظر گرفتن میزان نرخ تورم از منظر فقه وحقوق اسلامی
- بررسی رابطه بین مخارج تحقیق و توسعه با مربوط بودن اطلاعات و جریان های نقد آزاد(شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران)
- بررسی تاثیر مجازات اعدام بر بازدارندگی از جرم قتل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.