بررسی موانع و عوامل بر جذب سرمایه گذاری در شهرداری ها

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفتمین همایش بین المللی مدیریت، حسابداری، اقتصاد و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: HMODIR07_057
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 445
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مائده ابراهیمی

کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی گردشگری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

سعید سلیمانی

کاردانی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه

سید اصغر معصومی

کارشناسی حسابداری صنعتی دانشگاه علمی کاربردی کیاکلا

حسین رضائی ملک خیلی

کارشناسی حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر

چکیده

جذب سرمایه گذار به عنوان یکی از مهم ترین متغیرهای اقتصادی در شهرها مورد توجه است تا جایی که به دست گرفتن ابتکار عمل در این زمینه می تواند بخش عمده ای از اهداف اقتصادی شهرها را تحقق بخشد. در این میان عواملی وجود دارند که می توانند بر جذب سرمایه گذاری اثرگذار باشند. آگاهی از چگونگی اثرگذاری این متغیرها می تواند بر تصمیم گیری اقتصادی شهر در جذب سرمایه ها مفید واقع گردد. شهرداری ها از رویکرد وظیفه محور به سمت رویکرد بازار محور، مشتری مدار و مشارکت کننده در فعالیت های اقتصادی در قالب مشارکت با سرمایه گذاران بخش خصوصی در احداث پروژه های مشارکتی، به منظور دستیابی به درآمدهای پایداری روی آورده اند. در این میان، اعتماد سرمایه گذاران به شهرداری در تداوم این حرکت، بسیار اساسی است . امروزه شاهد گسترش سرمایه گذاری بخش خصوصی و عمومی در حوزه خدمات شهرداری ها و دولت محلی در بسیاری از شهرهای دنیا هستیم رونق و افزایش روزافزون استفاده از سرمایه گذاری با مشارکت خصوصی مرهون آگاهی هرچه بیشتر پژوهشگران اقتصادی و مدیران شهری با مزایا و تبعات مثبت حاصل از سرمایه گذاری می باشد رویکرد شراکت بین بخش خصوصی و شهرداری در ساخت و بهره برداری از پروژه های شهری رویکرد مدرنی محسوب می شود که به بهبود کیفیت پروژه های شهری منجر شده و به علاوه کاهش مدت زمان ساخت پروژه را در پی داشته است. مطالعات نشان می دهد مدیران شهری عمدتا با هدف کمک به کاهش معضل کسری بودجه شهرداری کاهش متوسط هزینه مربوط به ساخت و نگهداری پروژه عمرانی و کاهش مدت زمان متوسط اتمام پروژه اقدام به گسترش فرایند می کنند.

کلیدواژه ها

جذب سرمایه گذار، سرمایه گذاری، شهرداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.