کاربرد GPR به عنوان روشی درمدیریت تعمیر و نگهداری زیرسازه درراه آهن

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران
  • کد COI اختصاصی: ICCE09_1431
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1847
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مسعود نصرآزادانی

استادیار دانشگاه علم و صنعت ایران

مهدی نوروزی

دانشجوی کارشناسی ارشد

بهرام یوسفی

فوق لیسانس ژئوفیزیک

چکیده

مدیریت نگهداری زیرسازه خط راه آهن فرایندی ازکاربرد صحیح و به موقع منابع راه آهن درجهت نگهداری و بهبود زیرسازه خط می باشد رادار نفوذ درزمین GPR به عنوان یک روش ارزشمند برا یاین هدف پیشنهاد شده است مبنای عملکرد GPR ارسال امواج الکترومغناطیسی کوتاه درداخل زیرسطح و ثبت سیگنالهای ناشی از امواج منعکس شده می باشد امواج الکترومغناطیسی به طور قابل ملاحظه ایتحت تاثیر ثابت دی الکتریک خاک می باشد ثابت دی الکتریک نیز شدیدا تحت تاثیر رطوبت می باشند که همین امر باعث شده است روش gPR به عنوان روش خیلی مناسبی برای مکان یابی آب محبوس درداخل خاک که نرخ خرابی خط را افزایش میدهد مورد استفاده قرارگیرد همچنین GPR روش قدرتمندی برای ارزیابی ضخامت و مشخصات لایه هیا زیرسازی به صورت پیوسته و غیرمخر ب جهت بهبود روند تعیین خرابی های عملکرد خط می باشد.

کلیدواژه ها

رادار نفوذی زمین، امواج الکترومغناطیسی، مدیریت نگهداری زیرسازه راه آهن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.