بررسی عوامل محدود کننده ی تولید پایداردر صادرات محصول خرمای استان بوشهر

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفتمین همایش بین المللی مدیریت، روانشناسی و علوم انسانی با رویکرد توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: MPHCONF07_088
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 60
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حامد نوشادی

کارشناسی ارشد عمران دانشگاه آزاد بوشهر

چکیده

یکی از محصول های با اهمیت از حیث صادرات ، محصول خرما می باشد با توجه به اینکه خرما در استان های خاصی از کشور ایران تولید میگردد و یکی قطب های تولید خرما و همچنین صادرات این محصول استان بوشهر می باشد لزا این ضرورت ایجاد شده که در تحقیقی بنیادی به بررسی مشکلات صادرات این محصول پرداخته شود هدف از این پژوهش بررسی عوامل محدود کننده ی صادزات محصول خرمای استان بوشهر می باشدبرطبق پژوهش انجام گرفته عوامل محدود کننده ی صادرات خرما به ۴ دسته ی عوامل سیاست گذاری ، کمبود امکانات ، عوامل طبیعی ، عدم آموزش و نداشتن علم کافی در زمینه پرورش نخل تقسیم می شود . جامعه آماری باغداران استان بوشهر و نمونه آماری ۲۰ نفر از باغداران دارای سابقه بیش از ۱۰ سال باغداری است که با روش نمونه گیر هدفمند همگن انجام شده است. ابزار اندازه گیری استفاده از پرسش نامه دارای ۲۸ سوال است که با مصاحبه حضوری این پرسش نامه انجام شده و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است بر طبق نتایج به دست آمده سیاست گذاری دولت و عوامل طبیعی مهم ترین عاملی هم برای کمیت، کیفیت و میزان صادرات این محصول می باشد.

کلیدواژه ها

محصول خرما ، صادرات ، باغدار ، سیاست گذاری ، عوامل طبیعی ، امکانات ، علم و دانش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.