بررسی خرابی های لایه بالاست، روش های شناسایی و پیشگیری

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ACUC19_036
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 276
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدحسین صیادی مانگ هلاتی

دانشجوی کارشناسی مهندسی خط وسازه های ریلی، گروه مهندسی راه آهن و برنامه ریزی حمل ونقل، دانشکده مهندسی عمران و حمل ونقل، دانشگاه اصفهان، اصفهان، ایران

مهدی بلبلی

دانشجوی کارشناسی مهندسی خط وسازه های ریلی، گروه مهندسی راه آهن و برنامه ریزی حمل ونقل، دانشکده مهندسی عمران و حمل ونقل، دانشگاه اصفهان، اصفهان، ایران

امیرمحمد فریدون فر

دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک، گروه مهندسی مکانیک، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه اصفهان، اصفهان، ایران

چکیده

با افزایش روزافزون ترافیک خطوط ریلی، موضوع انتخاب مصالح مناسب برای لایه بالاست و همچنین روش های فعالیت های تعمیرونگهداری ناشی از خرابی این لایه در خطوط راه آهن بالاستی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. مصالح بالاستی یکی از اجزای مهم و تاثیرگذار در مدیریت نگهداری خطوط ریلی می باشد. آشنایی با عیوب لایه بالاست، روش های شناسایی این عیوب و همچنین روش های پیشگیری یا تعمیرات مورد نیاز که در این مقاله به آن ها اشاره شده است؛ موجب کاهش زوال لایه بالاست،حفظ هندسه خط ریلی و افزایش کیفیت سفر می گردد. به همین جهت مطالعه دقیق تر خرابی های مصالح بالاستی که افزایش عمر و کیفیت بهره برداری سیستم راه آهن را به دنبال دارد، بسیار ضروری به نظر می رسد.

کلیدواژه ها

لایه بالاست، خرابی، عیوب، تعمیرونگهداری، راه آهن

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.