استفاده از روش تدریس قصه گویی و شعرخوانی در کلاس درس برای بالا بردن قدرت تفکر و خلاقیت دانش آموزان با هدف افزایش یادگیری

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: RAVAN05_1612
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 683
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فریبا ملک پور

لیسانس حسابداری

فاطمه گشتاسبی

فوق لیسانس مدیریت آموزشی

سارا کرک زن

لیسانس آموزش ابتدایی

چکیده

همواره چگونگی آموزش مطالب درسی به دانش آموزان دغدغه بسیاری از معلمان بوده است که تلاش می کنند تا مفاهیم درسی را هر چه بهتر و بیشتر به دانش آموزان بیاموزند به شکلی که برای مدت زمان طولانی تری در ذهن آنها باقی بماند و بتواند تصور درستی از برخی مطالب پیچیده کتاب های درسی داشته باشند. یکی از بهترین روش های پیشنهادی محققان آموزشی برای تدریس در کلاس درس به خصوص برای مقاطع پایین تر و دانش آموزان کم سن استفاده از روش تدریس به کمک داستان سازی و شعرخوانی برای دانش آموزان است ست که در این روش معلم سعی می کند تا با گفتن داستان های کودکانه و مرتبط با مطالب آموزشی کتاب، دانش آموزان را به سمت تصویرسازی در جهت یادگیری مطالب درسی هدایت کند. به علاوه در این روش دانش آموزان نیز انگیزه و علاقه بیشتری برای یادگیری درس و حضور در کلاس دارند و خستگی کمتری را احساس می کند و همچنین قدرت تفکر و خلاقیت آنها نیز بالا می رود.

کلیدواژه ها

آموزش، تدریس، قصه، شعر، معلم، خلاقیت

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.