بررسی و مقایسه شهرهای متاورسی با رویکرد کسب و کارهای هوشمند

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: نخستین کنفرانس بین المللی فناوری متاورس، بلاک چین و ارز های دیجیتال
  • کد COI اختصاصی: METACONF01_040
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 380
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سینا یوسفی

دانشجو ترم آخر کارشناسی ارشد مدیریت مهندسی فناوری اطلاعات گرایش مدیریت منابع اطلاعاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفاشهر

چکیده

همزمان با رشد گسترده اینترنت از دهه ۱۹۹۰ تا کنون، فناوری های نوآورانه مختلفی ایجاد شده است تا با تعاملات مجازی بیشتر در فضای مجازی، تجربیات نفس گیر را برای کاربران به ارمغان بیاورد. بسیاری از محیط های مجازی با هزاران سرویس و برنامه، از شبکه های اجتماعی گرفته تا دنیای بازی های مجازی، با تجربه همه جانبه و تحول دیجیتالی توسعه یافته اند، اما بیشتر آن ها به جای اینکه در یک پلتفرم ادغام شوند، ناهماهنگ هستند. در این زمینه، متاورس، اصطلاحی که از ترکیب متا و جهان شکل گرفته است، به عنوان یک دنیای مجازی مشترک معرفی شده است که توسط بسیاری از فناوری های نوظهور، مانند شبکه های نسل پنجم و فراتر از آن، واقعیت مجازی و هوش مصنوعی تغذیه می شود. در میان چنین فناوری هایی، هوش مصنوعی اهمیت زیادی برای پردازش داده های بزرگ برای افزایش تجربه همه جانبه و فعال کردن هوش انسانی عوامل مجازی نشان داده است. در این مقاله، ما تلاش سودمندی برای کشف نقش هوش مصنوعی در پایه گذاری و توسعه متاورس انجام می دهیم. ما ابتدا مقدماتی از هوش مصنوعی، از جمله الگوریتم های یادگیری ماشین و معماری های یادگیری عمیق و نقش آن در متاورس را ارائه می کنیم. سپس یک تحقیق جامع از روش های مبتنی بر هوش مصنوعی در مورد شش جنبه فنی که دارای پتانسیل هایی برای متاورس هستند، ارائه می کنیم: پردازش زبان طبیعی، بینایی ماشین، زنجیره بلوکی، شبکه، دوقلوی دیجیتال و رابط عصبی، و پتانسیل بودن برای متاورس. پس از آن، چندین برنامه کاربردی با کمک هوش مصنوعی، مانند مراقبت های بهداشتی، تولید، شهرهای هوشمند و بازی، مورد مطالعه قرار می گیرند تا در دنیای مجازی مستقر شوند. در نهایت، ما سهم کلیدی این نظرسنجی را نتیجه گیری می کنیم و برخی از جهت های تحقیقاتی آینده در هوش مصنوعی را برای متاورس باز می کنیم.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.