بررسی چالش های حکمرانی سایبری در متاورس

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: نخستین کنفرانس بین المللی فناوری متاورس، بلاک چین و ارز های دیجیتال
  • کد COI اختصاصی: METACONF01_031
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 278
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جمشید نصرت آبادی

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه فارابی، تهران، ایران

مجید سلیمانی ساسانی

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، تهران، ایران

امیرمحمد شیرخدا

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه فارابی، تهران، ایران

چکیده

مسئله حکمرانی سایبری در اینترنت یکی از چالش های کشورهای جهان بود که کلیدواژه ی سابقه دار متاورس (METAVERSE) توسط شرکت فیسبوک مورد توجه قرار گرفت؛ باید توجه داشته باشیم علی رغم نشانه های امیدوارکننده متاورس، مسائل امنیتی و حریم خصوصی نگرانی های اصلی هستند که مانع از توسعه بیشتر آن می شوند. توکن های غیرقابل معاوضه و سوابق دیجیتالی مالکیت مجازی که در یک زنجیره بلوکی ثبت شده اند، به دلیل توانایی آن در احراز هویت متعلقات، دارایی ها و حتی هویت خود، به عنوان پایه و اساس سرمایه متاورس عمل می کنند. به طور کلی برای حکمرانی در متاورس، دولت ها باید برای حفاظت از داده و دارایی ها، امنیت سایبر و حقوق کاربران قاعده گذاری و نظارت کنند و متولیان فضای مجازی باید دستورالعمل های لازم را به منظور مدیریت ریسک در متاورس تصویب و اجرا نمایند.

کلیدواژه ها

متاورس، حکمرانی سایبری، امنیت سایبری، حریم خصوصی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.