تحلیل چالش های پیش روی خدمات برون رسانی دانشگاهی از دیدگاه اعضای هیئت علمی دانشکده های کشاورزی ایران

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، دوره: 2، شماره: 4
  • کد COI اختصاصی: JR_IJAEDR-2-4_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 195
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جواد قاسمی

سیدمحمود حسینی

یوسف حجازی

چکیده

هدف این تحقیق توصیفی- پیمایشی، تحلیل چالش های پیش روی خدمات برون رسانی دانشگاهی از دیدگاه اعضای هیئت علمی دانشکده های کشاورزی ایران بود. جامعه آماری این تحقیق شامل اعضای هیئت علمی دانشکده های کشاورزی ایران (۱۷۹۹N=) بود که با استفاده از فرمول کوکران تعداد ۱۰۲ نفر به عنوان نمونه تعیین گردید که در نهایت حجم نمونه به منظور افزایش دقت مطالعه به ۱۴۰ نفر افزایش پیدا کرد. برای انتخاب نمونه در مرحله اول به روش نمونه گیری طبقه ای تصادفی از میان ۳۰ دانشکده کشاورزی ایران، ۱۰ دانشکده انتخاب و در مرحله دوم با روش طبقه ای با انتساب متناسب از میان اعضای هیئت علمی این دانشکده ها نمونه مورد نظر تعیین گردید. ابزار تحقیق، پرسشنامه ای بود که روایی آن بر اساس نظر جمعی از اساتید گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه تهران تایید گردید و برای تعیین میزان پایایی بخش های مختلف، از ضریب آلفای کرونباخ استفاده گردید (۷۹/۰ تا ۸۳/۰). داده های با استفاده از نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل شدند. یافته های این تحقیق نشان داد که در رابطه با رتبه بندی چالش های پیش روی خدمات برون رسانی دانشگاهی، از میان ۲۸ گویه ، کافی نبودن ارتباطات دانشگاه ها با موسسه های مختلف و فقدان حمایت کافی از فعالیت های دانشگاه از جانب سازمان های مختلف به ترتیب در بالاترین اولویت ها قرار داشتند. همچنین بر اساس نتایج تحلیل عاملی، پنج عامل ارتباطی، نهادی، مدیریتی، اقتصادی و هیئت علمی در مجموع حدود ۴۶۸/۶۶ درصد از کل واریانس را تبیین نمودند.

کلیدواژه ها

اعضای هیات علمی, آموزش عالی کشاورزی, چالش ها, خدمات, خدمات برون رسانی دانشگاهی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.