سال انتشار: 1391
محل انتشار: نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE09_872
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 772
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله معرفی دستورالعمل ارزیابی سریع سازه اسکله های بنادر ایران
چکیده مقاله:
در این مقاله ضمن معرفی رویکرد مورد نظر در تدوین دستورالعمل ارزیابی سریع سازه اسکله های بنادر ایران، به تشریح برخی نکات مهم آن پرداخته می شود. به صورت کلی هدف از ارزیابی سریع را می توان شناخت وضعیت موجود سازه، مشخص کردن اصلی ترین نقاط ضعف و خرابی، شناخت نرخ و چگونگی زوال سازه ها در طول زمان و فراهم کردن امکان مقایسه وضعیت موجود سازه های مختلف بیان نمود. با توجه به تنوع زیاد سازه های پهلوگیری و المان های غیر سازه ای مورد استفاده در آنها تلاش شده است که با معرفی انواع مصالح، سازه ها و المان های غیر سازه ای و خرابی وزوال آنها در محیط دریا، ابتدا فرایند مناسبی برای بازرسی و جمع آوری اطلاعات فراهم شده و در مرحله بعد وضعیت موجود سازه با محاسبه شاخص هایی که معرف وضعیت فعلی سازه هستند مورد ارزیابی قرار گیرد. در این دستورالعمل وضعیت سازه از سه منظر وضعیت سازه ای، کارکردی و لرزه ای مورد بررسی قرار گرفته و با توجه به اطلاعات جمع آوری شده در مرحله بازرسی به معیارهای مطرح شده در هرکدام از این دسته ها نمره هایی که نشانگر وضعیت فعلی آنها می باشد اختصاص داده می شود. علاوه بر سه شاخص یاد شده برای هر سازه، یک شاخص کلی که نشانگر وضعیت کلی سازه است محاسبه می شود
کلیدواژه ها:
ارزيابي سريع اسكله، بازرسي، وضعيت سازه اي، وضعيت لرزه اي، وضعيت كاركردي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/165940/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عسگریان، بهروز و رحمانی، ایرج و بدری، سیدحامد و مهدوی، جواد،1391،معرفی دستورالعمل ارزیابی سریع سازه اسکله های بنادر ایران،نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/165940
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، عسگریان، بهروز؛ ایرج رحمانی و سیدحامد بدری و جواد مهدوی)
برای بار دوم به بعد: (1391، عسگریان؛ رحمانی و بدری و مهدوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شناسایی عوامل بروز ادعا در ماده 17 شرایط عمومی پیمان
- تمدید مدت پیمان بدلیل تاخیر در پرداخت صورت وضعیتهای تعدیل و محاسبه خسارات مربوطه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.