بررسی وضعیت گسلهای فعال منطقه کرمان و محاسبه بیشینه شتاب محتمل به روش قطعی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: ICCE09_718
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1013
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور
کارشناس ارشد سازه شرکت مهندسین مشاورآروند ره سازه جنوب
کارشناس ارشد سازه
چکیده
با توجه به اهمیت اجتماعی، اقتصادی و تاریخی کرمان، مطالعه و بررسی این شهر از دیدگاه زلزله و خطرات و خسارات احتمالی ناشی از آن و نیزشرایط تاریخی، که تاثیر مستقیمی بر افزایش مخاطرات لرزهای میگذارد، به منظور مقاوم سازی مناطق دارای ساخت و ساز نامناسب و همچنین برنامه ریزی و ایجاد آئین نامهای مدون و ملی برای بهبود رفتار سازههای تاریخی را مشخص نماید، ضروری به نظر میرسد. یکی از نواحی لرزه خیز کشورمان، ناحیه مرکزی است که استان کرمان بخشی از آن می باشد این ناحیه بواسطه داشتن زمین لرزههای بزرگ، از اهمیت زیادی برخوردار است. در این مطالعه پس از جمع آوری اطلاعات لرزه خیزی ناحیه مورد نظر، محاسبات خطر زلزله بر اساس روش تعیین ارائه شده است. در این روش محاسبات برای تک تک گسلها و با در نظر گرفتن ماکزیمم بزرگی برای هر گسل انجام شده و در نهایت بحرانی ترین گسل در نظر گرفته شده است. در این روش احتمال وقوع یک زلزله با بزرگی و فاصله مورد بررسی واقع میشودکلیدواژه ها
سازههای تاریخی، لرزه خیزی، روش تعیین، گسلمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.