بررسی تاثیر امنیت محیط کار بر مقاومت کارکنان به تغییر از طریق ریسک درک شده کووید ۱۹ (مورد مطالعه : شهرداری مشهد)
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در مدیریت، روانشناسی و آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: PFCONF07_561
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 241
نویسندگان
شهرداری مشهد
شهرداری مشهد
شهرداری مشهد
شهرداری مشهد
چکیده
وقتی همه گیری کووید-۱۹ شیوع پیدا کرد، کارکنان نگران سلامتی و امنیت محیط کار خود و نگران ناامنی شغل خود بودند. بدین منظور این پژوهش با هدف بررسی تاثیر امنیت محیط کار بر مقاومت کارکنان به تغییر از طریق ریسک درک شده کووید ۱۹ انجام شد. روش تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نظر روش و ماهیت جمع آوری دادهها توصیفی از نوع پیمایشی است . جامعه آماری تحقیق شامل کارکنان شهرداری مشهد به تعداد تقریبی ۱۴۰۰۰ نفر بود و با روش نمونه گیری غیرتصادفی در دسترس و با فرمول کوکران تعداد ۳۷۴ نفر به عنوان حجم نمونه آماری مورد مطالعه قرار گرفتند. روش گردآوری دادهها این پژوهش به دوصورت کتابخانه ای و روش میدانی و مهمترین ابزار تحقیق پرسشنامه بود. روایی صوری و محتوایی پرسشنامه انجام گرفت . بدین صورت که پرسشنامه ها در اختیار اساتید راهنما و مشاور و کارشناسان مربوطه قرار گرفت و پس از بررسی و مطالعه پرسشنامه ها توسط اساتید و کارشناسان مربوطه مطلوب بودن پرسشنامه ها گزارش شد. به منظور تعیین میزان پایایی پرسشنامه از ضریب آلفای کرونباخ استفاده شد و ضریب پایایی ریسک درک شده کووید ۱۹ عدد ۸۹۷/۰، امنیت محیط کار ۸۱۳/۰ و مقاومت در برابر تغییر ۸۲۰/۰ حاصل گردید. جهت تجزیه و تحلیل دادههای توصیفی ، نرم افزار SPSS و جهت تجزیه و تحلیل استنباطی تکنیک مدلسازی معادلات ساختاری و نرم افزار PLS مورد استفاده قرار گرفت . نتایج نشان داد که ، امنیت محیط کار بر مقاومت کارکنان به تغییر تاثیر معناداری دارد. مقاومت کارکنان به تغییر بر ریسک درک شده کووید ۱۹ تاثیر معناداری دارد. همچنین ، امنیت محیط کار بر مقاومت کارکنان به تغییر از طریق ریسک درک شده کووید ۱۹ تاثیر معناداری دارد.کلیدواژه ها
امنیت محیط کار، مقاومت کارکنان به تغییر، ریسک درک شده کووید ۱۹، شهرداری مشهد.مقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.