بررسی راهکارهای عملی مدیریت کلاس درس در مدارس متوسطه اول
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در مدیریت، روانشناسی و آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: PFCONF07_369
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 374
نویسندگان
کارشناسی ارشد ، رشته حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، ایران
چکیده
هدف از نگارش این مقاله بررسی راهکارهای عملی مدیریت کلاس درس در مدارس متوسطه اول است .چه بسا معلم با به کار گیری بهترین روش های تدریس هم ، در کلاسی بی نظم نتواند به نتیجه ی مطلوب برسد و خلاقیت معلم در هرج و مرج کلاس گم شود .در مواقع بسیاری به علت سختی مدیریت کلاس، معلمان از فعالیت های عملی دانش آموزان که شیوه ی موثر در یادگیری است صرف نظر می کنند .روش تحقیق این مقاله از نوع توصیفی تحلیلی است و ابزار گردآوری این پژوهش کتابخانه ای، مقالات و سایت های علمی می باشد .در این مقاله با استفاده از کتب معتبر و همچنین استفاده از مقالات به روز علمی ، مطالبی در خور استفاده، پیرامون مدیریت کلاس، گرد آوری شد .نتایج این تحقیق نشان داد که : تحلیل داده ها به روش استراوس و کوربین (۱۹۸۶) انجام شد. بررسی نتایج تغییرات مذکور با رویکرد کیفی هدف پژوهش حاضر است . جامعه آماری با ۵ نفر از معلمان دوره اول مدارس متوسطه اول به روش گردآوری داده و اطلاعات که مصاحبه نیمه ساختار یافته بود داده ها بر اساس استراتژی تئوری مفهوم سازی بنیادی، به صورت کدگذاری باز، محوری و انتخابی تحلیل شد نتایج تحقیق : روش تدریس مناسب ، ویژگی های شخصیتی معلم ،استفاده از فنون تدریس ، استفاده از سبک اقتدارگرایانه باعث ایجاد نظم در کلاس، همچنین با به کارگیری روش های علمی می توان دروس عملی را با موفقیت در کلاس مدیریت کردکلیدواژه ها
مدیریت کلاس، معلم ، سبک اقتدار گرایانه ، تدریسمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.