بررسی عملکرد روشهای داده گواری مبتنی برروندیابی هیدرولیکی و هیدرولوژیکی

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران
  • کد COI اختصاصی: ICCE09_680
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1051
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ح آهنگری

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران سازه های هیدرولیکی

م.ج عابدینی

دانشیار دانشگاه شیراز

م.ح صداق

هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان

چکیده

معادله سنت ونان جهت انجام روندیابی سیلاب نیاز به داده های فیزیکی داده های توپوگرافی و زبری بستر فراوانی دارد از این رو درپروژه های کاربردی استفاده از آن به راحتی میسر نمی باشد استفاده از روش روندیابی هیدرولوژیکی ماسکینگام به علت نیاز به کمترین داده فیزیکی جهت انجام روندیابی راه حل مناسبی جهت انجام پروژه های کاربردی می باشد با این حال متغیر حاکم درمعادله ماسکینگام دبی می باشد و بدست آوردن داده ها براساس دبی نسبت به عمق آب مشکل تر می باشد دراین مقاله با ثابت درنظر گرفتن پارامترهای مدل ماسکینگام و تبیین مدل مبتنی برعمق آب روش cpms ارایه شدها ست ثابت گرفتن پارامترها دراین روش تقریبا باعث مستقل شدن پارامترها از شرایط فیزیکی شده و به نوعی مدل تبدیل به مدل داده محور میگردد دراین مقاله عملکرد تلفیق روش CPMS با روش تابع انتقال بررسی شده و سپس با نتایج حا صل از تلفیق معادله سنت ونان با روش تابع انتقال مقایسه گردیده است.

کلیدواژه ها

روندیابی هیدرولیکی، روندیابی هیدرولوژیکی، داده گواری، روش تابع انتقال

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.