جایگاه و نقش ؛ نماز، قرآن و رسانه در سلامت بهداشت و روان دانش آموزان مدارس کشور جمهوری اسلامی ایران

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در مدیریت، روانشناسی و آموزش و پرورش
  • کد COI اختصاصی: PFCONF07_238
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 98
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرتضی میرزانژاد فرد

کارشناس و پژوهشگر فعال آموزش و پرورش، معلم پایه های ابتدایی دبستان در استان لرستان

بهزاد مرادیان

دکترای علوم سیاسی ، معاون آموزش و پژوهش دانشگاه جامع علمی کاربردی شهید صیاد نزاجا، اصفهان،

چکیده

امروز که در هزاره سوم به سر می بریم ، یکی از ویژگی های خاص رسانه ها، توانمندی در درونی کردن ارزشهای معنوی و دینی و علوم قرآنی در خانه و خانواده و به ویژه در بین دانش آموزان مدارس و همسو نمودن آنان با جامعه اسلامی است و از همه مهم تر رسانه صدا و سیما در جمهوری اسلامی ایران به تعبیر بنیانگذار انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) یک دانشگاه عمومی شناخته شده برای جامعه اسلامی است که براساس قانون، یکی از اصلی ترین وظایف این رسانه ؛ ترویج ارزشهای دینی و عبادی در جامعه اسلامی است . لذا هدف از اجرای این تحقیق ، بررسی جایگاه و نقش نماز، قرآن و رسانه در سلامت بهداشت و روان دانش آموزان در مدارس کشور جمهوری اسلامی ایران است . روش اجرای این تحقیق ، توصیفی - تحلیلی می باشد. از سوی دیگر، یافته های تحقیق موید این است که چالش ها و اهدافی از قبیل ؛»نحوه شناسایی روشهای جذب دانش آموزان به برنامه های ویژه اسلامی از قبیل نماز و قرآن«، »معرفی ساختارهای مناسب و موثر اشاعه برنامه ها با موضوع نماز و قرآن برای دانش آموزان در سراسر کشور«، »شناسایی راهکارهای عملی در ترغیب خانوادههای دانش آموزان به اقامه نماز با تاثیرگذاری رسانه «، »بررسی نقاط ضعف سیاست های فعلی رسانه در حوزههای دینی و مذهبی «، »ترویج نماز از دیدگاه اندیشمندان و رهبران دینی در بین دانش آموزان«، »توجه ویژه به امر آموزشهای نوین توسط معلمان مسلط به امور دینی و مذهبی در بین مدارس«، »ترویج نماز و قرآن در رسانه ملی و استمرار و تحفظ آن در برابر حملات هدفمند تهاجم فرهنگی برای کمک به مدارس کشور« و »چگونگی تعامل رسانه و خانواده در مباحث دینی در راستای ترویج نماز و قرآن در بین دانش آموزا ن از نکات ارزشمند پژوهش پیشرو بوده که توسط محقق احصاء و مورد واکاو ی قرارگرفته است

کلیدواژه ها

نماز، دانش آموزان، آیین، قرآن، رسانه و مدارس کشور جمهوری اسلامی ایران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.