مدیریت کشاورزی، با مولفه های بازاریابی محصولات کشاورزی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در مدیریت، روانشناسی و آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: PFCONF07_203
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 273
نویسندگان
گروه جامعه شناسی واحدخلخال دانشگاه آزاداسلامی خلخال ایران
گروه جامعه شناسی واحدخلخال دانشگاه آزاداسلامی خلخال ایران
گروه جامعه شناسی واحدتبریز دانشگاه شهیدمدنی آذربایجان تبریز ایران
چکیده
در مدیریت کشاورزی، تمام تلاش زارع بر این است که محصول تولیدی هم بهره وری بیشتری داشته باشد، هم حاشیه سود مناسبی . بنابراین بازاریابی محصولات کشاورزی امر اساسی در مدیریت کشاورزی می باشد. لذا برای جلوگیری از ضایعات محصولات کشاورزی لازم است مولفه های بازاریابی به درستی شناسایی و شناسانده شود. بنابراین ، این تحقیق با هدف اصلی شناسایی مولفه های بازاریابی از زبان کشاورزان انجام شده است . برای این منظور با استعانت از نظریات مدیریت مزرعه و انتخاب عقلانی با روش گراندیدتئوری و تکنیک های محصحبه نیمه استاندارد و پرسشنامه ، اقدام به جمع آوری داده گردید. تجزیه و تحلیل داده های کمی با نرم افزار SPSS (نسخه ۱۷) و داده های کیفی با تکنیک ساختارگذاری((SLT انجام شد. جامعه آماری شامل کشاورزان بخش زراعت و باغبانی شهرستان های اهر، مرند و مراغه بودند، که با روش نمونه گیری نظری انتخاب گردیدند. بالاخره بعد از مصاحبه با ۱۸۰ نفر کشاورز، و تا رسیدن به اشباع نظری، نمونه گیری به پایان رسید. نتایج تحقیق نشان می دهد نداشتن دانش کافی کشاورزان در امر بازاریابی ، همچنین نداشتن علم مدیریت کشاورزان می تواند بازاریابی محصولات را به چالش بکشاند. با این وجود، اولویت های تاثیر منفی در بازاریابی بترتیب اولویت عبارت بودند(نیازسنجی ، انتخاب عقلانی ، آگاهی بخشی و آموزش رسمی کشاورزان، آماده سازی زیرساخت ها، پیگیری نیازها، پیگیری اخبار کشاورزی و آشنایی با اصول کلی بازاریابی ).کلیدواژه ها
بازاریابی ، ضایعات محصولات کشاورزی، مدیریت کشاورزی، مدیریت مزرعهمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.