چگونه توانستم بی نظمی دانش آموزان مدرسه ی پسرانه ی شهید فهمیده ی شهرقدس را بهبود ببخشم .
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در مدیریت، روانشناسی و آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: PFCONF07_099
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 291
نویسندگان
معاونت آموزشی دبستان شهید فهمیده شهرقدسکارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی
چکیده
در حال حاضر مربیان مدارس با نسل دیگری غیر از نسل گذشته سر و کار دارند و مسائل آنان در بسیاری از زمینه ها با مسائلنوجوانان نسل های پیش فرق کرده است . عدم تمایل به نظم پذیری در مدارس، پیامدهای منفی گوناگون و فراوانی برایدانش آموزان در حیطه های آموزشی، اجتماعی و خانوادگی در بردارد. علاقه نداشتن به نظم پذیری حتی در دانش آموزانی کهدچار مشکلات حاد و نابهنجار، زمینه قانون گریزی خود کم بینی و تخلفات بیشتر را در آنان فراهم می آورد . طبق گفته یپژوهش های انجام شده، بهترین زمان برای آموزش نظم دوران ابتدایی است، جرا که در این زمان به راحتی می توان مفاهیماساسی را به دانش آموزان انتقال داد.ومفاهیم را در وجود آن ها نهادینه ساخت.پژوهش حاضر به دنبال مشاهده ی وضع نابهنجار مدرسه و بی نظمی و شلوغی بیش از اندازه و بسیار زیاد دانش آموزان درجهت اقدام برای کاهش بی نظمی در مدرسه ی پسرانه ی شهید فهمیده ی شهر قدس انجام گرفته است؛ که به صورتاسنادی و با بررسی پژوهش های انجام گرفته ی قبلی، اطلاعات کافی را جمع آوری نموده و با بکارگیری این اطلاعات اقدامبرای اصلاح وضع موجود نموده که در پایان با تصدیق همکاران مدرسه راهکارهای بکارگرفته شده بسیار بسیار موفق بوده وشرایط نا مساعد و نابهنجار مدرسه را بهبود داده و منجر به ایجاد محیط سالم و طبیعی مدرسه شد.کلیدواژه ها
اقدام پژوهی، بی نظمی، دوره ی ابتدایی، مدرسه، نظممقالات مرتبط جدید
- تحلیل نقش پیش فعالی دانش آموزان در نظام آموزش و پرورش
- چالش های معیشتی معلمان و تاثیر آن بر اجرای سند تحول بنیادین
- چالش های معیشتی معلمان و تاثیر آن بر اجرای سند تحول بنیادین
- راهکارهای پیشگیری و کاهش رفتارهای پرخاشگرانه در محیط های آموزشی
- بررسی اختلالات خلقی در دانش آموزان متوسطه و راهکارهای آن (بررسی موردی: شهرستان زرند)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.