مدیریت زنجیره تامین در بازاریابی صنعتی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در مدیریت، روانشناسی و آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: PFCONF07_084
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 417
نویسندگان
دانشجوی دکتری رشته مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی
استاد گروه مدیریت بازرگانی ،دانشکده مدیریت ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز
چکیده
هدف از این پژوهش بررسی تاثیر مدیریت زنجیره تامین در بازاریابی صنعتی می باشد. مدیریت زنجیره تامین عبارتست از فرایند یکپارچه سازی فعالیت های زنجیره تامین و نیز جریانهای اطلاعاتی مرتبط با آن از طریق بهبود و هماهنگ سازی فعالیت ها در زنجیره تامین تولید و عرضه محصول.امروزه مدیریت زنجیره تامین بخش جدایی ناپذیر اکثر شرکتهاست و برای موفقیت و جلب رضایت مشتریان ، امری ضروری محسوب می شود.مدیریت زنجیره تامین می تواند در تقویت خدمات مشتری ، کاهش هزینه های عملیاتی ، بهبود وضعیت مالی سازمانها و شرکتها و ... تاثیر بسزایی داشته باشد.بطور کلی فعالیتهای مدیریت زنجیره تامین بر ایجاد ارزش برای مشتریان متمرکز است و این هدف از طریق نوآوری یا بهبود محصولات و خدماتی که به مشتریان ارائه می شود محقق می گردد.امروزه با توجه به تحول شگرف در تکنولوژی اطلاعات،تاکید بر کاستن هزینه ها و عدم امکان کاهش بیشتر هزینه ها در بخش ساخت و تولید ، اهمیت یافتن ایده آلها و نیازمندیهای مشتریان و لزوم مشتری مداری به منظور بقا در بازارهای رقابتی و... سیر تکاملی مدیریت زنجیده تامین بیش از پیش شتاب گرفته و اهمیت آن روز به روز افزایش یافته است .کلیدواژه ها
مدیریت زنجیره تامین ،ایجاد ارزش،مشتری مداری،تحول تکنولوژی،بازارهای رقابتیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.