یادگیری الکترونیکی عامل موثر در آموزش های نوین

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در مدیریت، روانشناسی و آموزش و پرورش
  • کد COI اختصاصی: PFCONF07_083
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 95
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فریناز صناعی

دکتری مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه علوم تحقیقات تهران، استاد مدعو دانشگاه فرهنگیان

محمد پاک سرشت

دکتری تخصصی فلسفه تعلیم وتربیت ،عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان،

چکیده

امروزه فناوری و تکنولوژی، نقش اساسی در حوزه های مختلف زندگی بشر بازی می کند. یکی از حوزه ها، حوزه آموزش است . یادگیری جزء ذاتی و انکارناپذیر در افراد است که در طول زمان تغییرات کاملا محسوسی داشته است . فناوری های نوین اطلاعاتی و ارتباطی با تمامی تاثیراتش در عرصه های زندگی یکی از ضروری ترین ابزارها در صحنه آموزش محسوب می شود. مهم ترین مسئله در حال حاضر مربوط به حوزه های آموزش و یادگیری و همچنین ایجاد تغییر و تحول در نظام آموزشی تعلیم و تربیت است . یکی از راه های ایجاد تغییر در سیستم آموزشی ارائه دروس به صورت هوشمند با توجه به فناوری های نوین می باشد.ظهور فناوری اطلاعات و ارتباطات دریچه ی جدیدی را فراروی انسان گشوده و بر جنبه های مختلف زندگی فردی و اجتماعی او تاثیر گذاشته است . انسان سعی کرده است با افزایش دانش خود در این زمینه از آن به شکل های گوناگون استفاده کند که از جمله آنها در آموزش و یادگیری است . پیشرفت فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی نقش بسیار مهمی در نحوه آموزش و یادگیری داشته است . در عصر اطلاعات و ارتباطات الکترونیکی ، هر سازمانی با تغییرات سریعی روبه رو است . یادگیری الکترونیکی سبب شده است تا محیط های آموزشی به سوی مجازی شدن سوق داده شوند . درحال حاضر یادگیری الکترونیکی فاصله های اجتماعی را از بین برده است . یکی از اهداف عالی نظام تعلیم و تربیت ، افزایش کیفیت یادگیری دانش آموزان و رشد علمی و فرهنگی آنان است . استفاده از فناوری های نوین آموزشی و بهره گیری از آنها در مراکز آموزشی ،که بزرگ ترین مصداق آن یادگیری الکترونیکی است ، هرچند که نمی تواند یگانه ابزار مقابله با تهدیدها و رهایی از امواج خروشان تغییرات پرشتاب جامعه بشری باشد، اما نقش موثری در توانمند سازی آموزش وپروش برای رسیدن به اهداف راهبردی اش را دارد .در این مقاله سعی بر این است تا نقش ، مفهوم، تاثیر آموزش الکترونیکی در بهبود آموزش ، مزایا، چالش ها و پیشنهاداتی جهت حل این چالش ها مورد بحث و ارزیابی قرار گیرد.

کلیدواژه ها

یادگیری الکترونیکی ،فناوری های نوین ،اموزش مجازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.