زیر ساخت های آمادگی الکترونیک در یک سازمان و نقش ان بر استقرار سازمان الکترونیک
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی نوآوری و تحقیق در مدیریت، روانشناسی و آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: PFCONF07_049
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 257
نویسندگان
استادیارگروه مدیریت دولتی، واحد لارستان ، دانشگاه آزاد اسلامی، لارستان، ایران
گروه مدیریت دولتی، واحد لارستان ، دانشگاه آزاد اسلامی، لارستان، ایرا ن
گروه مدیریت دولتی، واحد لارستان ، دانشگاه آزاد اسلامی، لارستان، ایرا ن
چکیده
رشد و توسعه روزافزون دانش بشری و ظهور مباحثی چون مجازی سازی ، ارتباط بهنگام و بی سیم باعث شده است تا سازمان ها بیش از پیش موجودیت خود را دچار تغییر و تحول ببیند. این عوامل باعث شده است تا دنیا به شبکه ای از تعاملات الکترونیکی تبدیل شود و به دنبال آن بسیاری از رویکردهای مدیریت منابع ، تغییر ماهیت دهد و در این میان موضوع آمادگی الکترونیک و سازمان های الکترونیک توجه بسیاری از پژوهشگران را به خود جلب نموده است . آمادگی الکترونیکی توانایی پذیرش و به کارگیری فناوری اطلاعات در سازمان است و دارای چهار مولفه بنگاه های اقتصادی ، شهروندان، زیرساخت ها و دولت ها است . اهمیت ارزیابی الکترونیکی ، ناشی از تفاوت در میزان بهره گیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشورهای مختلف و ایجاد شکاف دیجیتالی است .زیربنای اصلی تمام این تغییرات در ساختارهای سازمانی ، گرایش به ایجاد و توسعه نظامهای یکپارچه رایانه ای بوده که با پیشرفت های بوجود آمده در فناوری اطلاعات همراه است . چرا که فناوری اطلاعات و آمادگی الکترونیکی سازوکار اصلی در سازمان های الکترونیک است . سازمان الکترونیک بر روی بستر فناوری و سیستم های اطلاعاتی بنیان گذاشته و از سوی دیگر فناوری اطلاعات به عنوان یکی از عوامل پویا و سازنده سازمان و تناسب با سطوح مختلف تصمیم گیری عملیاتی ، فعالیت اساسی سازمان و نیز حاصل عملکرد قابل قبول آن است که نهایتا در شکل دانش سازمانی مدیریت شده متبلور می شود.با توجه به اهمیت این مسئله هدف از این پژوهش بررسی تاثیر زیر ساخت های آمادگ ی الکترونیک در یک سازمان بر استقرار سازمان الکترونیک است .کلیدواژه ها
فناوری اطلاعات، آمادگی الکترونیک ، سازمان الکترونیک ، ارتباطات بی سیم ، زیرساخت های آمادگی الکترونیکمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.