بررسی تاثیر هوشمند سازی مدارس بر توسعه ی یادگیری دانش آموزان ابتدایی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: ششمین همایش بین المللی دانش و فناوری هزاره سوم اقتصاد، مدیریت و حسابداری ایران
  • کد COI اختصاصی: TCCONF06_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 360
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه روئین اهلی

کارشناس آموزش ابتدایی ، ادارهی آموزش و پرورش اشکنان، ایران

احسان روئین اهلی

کارشناس فنی الکترونیک ، ادارهی آموزش و پرورش اشکنان، ایران

محترم حیدری

کارشناس زبان و ادبیات فارسی ، ادارهی آموزش و پرورش اشکنان، ایران

فاطمه قدرتی

کارشناس زبان و ادبیات فارسی ، ادارهی آموزش و پرورش اشکنان، ایران

چکیده

در عصر کنونی نقش معلم از انتقال دهنده و تلقین کننده به مهیا کننده صحنه یادگیری تبدیل شده است . دانش آموز نیز به فردی فعال، جستجوگر، خود رهبر، خلاق و تصمیم گیرنده تغییر شکل داده است . فعالیتهای مدرسه در این زمان به صورت تیمی و گروهی با مشارکت یکدیگر اداره می شود و جامعه حاضر نیز از محصول این نوع آموزش و پرورش انتظار کسب مهارتهای زندگی ، اجتماعی ارتباطی را دارد. با ظهور و توسعه فن آوری اطلاعات روند تحولات جهانی ، با شتاب بیشتری با محوریت عنصر اطلاعات در حال گسترش است . این امر از محیطهای نظامی آغاز و به محیطهای دانشگاهی و مدنی منتقل شده است . بیشتر از دو دهه است که نظام فن آوری اطلاعات نظام آموزشی و محیط تحصیلی را در برگرفته است . در کشورهای پیشرفته و حتی در حال توسعه به منظور افزایش سطح آگاهی دانش آموزان در ارتباط با فن آوری اطلاعات و ایجاد آمادگی برای ورود به جامعه ی اطلاعاتی و افزایش روحیه تحقیق و پژوهش و استفاده بهینه از این دریای بیکران و افزایش تولید دانش از مدارس هوشمند به جای مدارس سنتی بهره برداری شده است . این تحقیق با رویکردی توصیفی تحلیلی به بررسی تاثیر هوشمند سازی مدارس بر توسعه ی یادگیری دانش آموزان ابتدایی پرداخته است . نتایج تحقیق نشان داد که هوشمندسازی مدارس و بهره گرفتن از فناروی در تدریس و آموزش در توسعه ی یادگیری دانش آموزان موثر است .

کلیدواژه ها

مدارس ابتدایی ، دانش آموزان، یادگیری، فناوری، هوشمندسازی.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.