مطالعه عملکرد پی ها شناور توام با دیوارجانبی به روش عددی

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران
  • کد COI اختصاصی: ICCE09_557
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1071
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

دانیال جهان آرا

دانشجوی کارشناسی ارشد خاک و پی

ابوالفضل اسلامی

دانشیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

درمواردی که بارحاصل از روسازه سنگین و سیستم پی سطحی قابلیت انتقال بارسازه ای را نداشته باشد می توان از سیستم پی شناور استفاده نمود دراین سیستم پی دراعماق پایین تر مستقر و بارثقلی حاصل از روسازه جایگزین وزن سربار خاک برداشته شده درنتیجه گودبرداری می شود دراین مقاله با استفاده از نرم افزار المان محدود abaqus عملکرد پی های رادیه شناور و رادیه شمع شناور بررسی گردیده و تاثیر دیوار جانبی درعملکرد پی شناور درمواردی که لزوم استفاده آن به علت ریزش خاک اطراف گود مطرح می بشاد مورد بررسی قرارگرفته است بررسی انجام شده نشان میدهد نشست درپی های شناور با توجه به عمق شناوری کاهش یافته و همچنین دیوراهای جانبی می توانند به عنوان عضو دائم بابر قائم نقش موثری درکاهش نشست داشته باشند و سهم قابل توجهی از بارقائم را برعهده بگیرند.

کلیدواژه ها

پی شناور، مدلسازی عددی، گودبرداری، نشست

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.