رتبه بندی عوامل تاخیر پروژه های شهری با استفاده از روش BWM برنامه ریزی آرمانی (مطالعه موردی: پروژه احداث بوستان بزرگ هزارپیچ گرگان)
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هشتمین کنگره سالانه بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU08_0778
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 201
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه جامع امام حسین (ع)
کارشناسی ارشد مدیریت پروژه دانشگاه جام امام حسین (ع)
چکیده
مدیریت بهینه پروژه یکی از مواردی است که سازمان های پروژه محور توجه ویژه ای به آن دارند و تلاش می کنند بابرنامه ریزی درست و لحاظ نمودن تمامی شرایط تاثیرگذار بر پروژه، تاخیر در پروژه ها را کاهش دهند. در بسیاری مواقعمیزان تاخیر به حدی است که با لحاظ نمودن میزان تورم، توجیه اقتصادی پروژه را زیر سوال م یبرد به ویژه در پروژههای عمرانی شهری که با تعدد پروژه ها همراه است، این مقوله از اهمیت بالایی برخوردار است. در این پژوهش با بررسیمطالعات و مقالات گذشته در موضوع دلایل تاخیرات پروژه، عوامل مهم و پرتکرار تاخیرات پروژه احصا شدند و سپس بااستفاده از نظرات خبرگان و پرسش نامه طیف لیکرت، ۴۰ عامل تاثیرگذار که میانگین و انحراف معیار بهتری در مقایسهبا دیگر عوامل بدست آوردند در ۵ دسته عوامل کارفرما، مشاور، پیمانکار، عوامل محیطی و خارجی و قوانین و مقرراتانتخاب گردیدند سپس با استفاده از روش بهترین – بدترین (BWM)، و مدل سازی خطی برنامه ریزی آ رمانی، عوامل را رتبه بندی نمودیم و به بررسی ۱۰ رتبه برتر تاثیر گذار در تاخیرات پروژه های شهری پرداختیم.کلیدواژه ها
تاخیرات پروژه، روش بهترین-بدترین (BWM)، برنامه ریزی آرمانی، رتبه بندیمقالات مرتبط جدید
- مطالعه عددی تاثیر شکل شکاف با هندسه جدید در میراگرهای شکافدار بر عملکرد لرزه ای اتصالات تیر به ستون
- انتخاب مکان بهینه احداث لندفیل شهری با لحاظ معیارهای ژئوتکنیک زیست محیطی در شهر کرمانشاه
- تبیین مولفه های موثر بر افزایش عمر تماشا
- تدوین استراتژیهای موردنیاز برای مدیریت بازاریابی موثر در ای ران مطالعه موردی شرکت کوچک خدمات فنی و مهندسی ساختمانی
- تبیین سازوکار اثرگذاری فضاهای مفصلی بر کیفیت زندگی در مجتمع های مسکونی براساس نظریه ادراک-رفتار برنامه ریزی شده
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.