بازیافت زمین با استفاده از خاکریزهای هیدرولیکی و امکان یابی ، روشهای ساخت و آنالیز جزایر مصنوعی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هشتمین کنگره سالانه بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ICSAU08_0157
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 166
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احد باقرزاده خلخالی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاداسلامی واحد علوم و تحقیقات،دانشکده عمران معماری و هنر

بهزاد جوادی

دانشجوی دکترای مهندسی عمران ژئوتکنیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ،دانشکده عمران معماری و هنر

چکیده

در این مقاله به بررسی ایجاد زمین جدید از طریق احیای آن پرداخته شده است . به احیای زمین پر کردن زمین نیزگفته می شود . با توجه به افزایش سطح دریا و رشد سریع جمعیت ، احتمال کمبود زمین در سالهای آینده بسیار بالااست . پیشرفت و توسعه در زمینه ی ساخت و ساز ، سناریوی جهان امروز را تغییر داده است . احیای زمین و ساختجزیره مصنوعی نه تنها راه حل مناسبی جهت مرتفع کردن این بحران ا ست ، بلکه یکی از زیرساخت های مهمی است کهتاثیرات زیادی در سطح اقتصاد و پیشرفت صنعتی کشور ها دارد معمولا در مناطق ساحلی مانند سواحل اقیانوس ها، دریاها ، رودخانه ها و دریاچه ها برای تقویت منابع انسانی احیای زمین انجام می شود .در مناطقی که خاک مناسب وجودندارد با افزایش سرعت رسوب گذاری و یا با پر کردن آن منطقه با ماسه ، خاک و مواد دیگر عملیات احیای زمین انجاممی شود که در برخی از موارد از دایک برای این کار استفاده می شود . در این مقاله ابتدا به اهمیت احیای زمین هایموجود پرداخته و انواع مختلف روش های احیا بر اساس نیازهای مختلف بررسی شده است . سپس از روشهای احیایزمین به بررسی احیای سواحل و دریا ها و یهبود خط ساحلی و ایجاد جزیره ی مصن وعی از طریق خاکریز هایهیدرولیکی پرداخته می شود و در انتها چند نمونه از مکان هایی که در آنها احیای زمین انجام شده و جزیره مصنوعیساخته شده ذکر می شود . انگیزه این مقاله در مورد مطالعه ی این موضوع آن است که اطلاعات مفیدی در رابطه بافناوری های ساخت جزیره مصنوعی و احی ای زمین بدست آوریم تا بتوانیم از آن برای برطرف کردن نیازهای اقتصادی،ارتقای صنعت گردشگری ، تامین زیستگاه جدید و یا اهداف دیگر استفاده کنیم.

کلیدواژه ها

احیای زمین ، جزیره مصنوعی ، خاکریز هیدر ولیکی ، لایروبی بستر ، دایک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.