ارزیابی دقت روش تحلیل پوش اور سه بعدی برروی سازه های بتنی ازلحاظ دوری و نزدیکی به گسل
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: ICCE09_254
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1964
نویسندگان
هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
دانشجوی دکتری سازه، دانشگاه صنعتی سهند، تبریز
چکیده
تحقیق حاضربه منظوربررسی دقت وکاربرد روش آنالیز پوش اورسه بعدی درتحلیل سازه های بتنی که به عنوان جایگزین ساده ای برای آنالیزهای دینامیکی سه بعدی غیرخطی ارائه شده اند صورت گرفته است. از موارد مهم وقابل بررسی این روش یکی جهت اعمال نیرو ودیگری انتخاب الگوی بارگذاری مناسب طوریکه بتواند رفتار سازه را تا حد قابل قبول با رفتار دینامیکی که از تحلیل دینامیکی به دست می آید منطبق ب کند می باشد. مقایسه مذکور به صورت اعمال هردودسته از روشها بر روی سه ساختمان بتنی دارای سیستم قاب خمشی متوسط که ازنظرپلان ثابت 3 درتخمین عملکرد لرزه ای سازه در مقایسه با روش آنالیز D-Pushover ودرارتفاع متغیر می باشند صورت گرفته است. میزان دقت روش استاتیکی دینامیکی غیرخطی با بررسی پاسخ هر دو دسته از روشها که درقالب حداکثر تغییرمکان جانبی سازه و مقدار برش پایه درسازه بیان می گردد، مورد بررسی قرار می گیرد. مطالعات انجام شده نشان می دهد که نتایج پوش اور سه بعدی در مقایسه بانتایج تحلیل دینامیکی غیر خطی به شدت زمین لرزه وفاصله سازه تا گسل فعال، حساس هستند ودر مواردی که سازه تحت تأثیر زلزله های با شدت زیاد قرار دارد جواب های بدست آمده دست پایین می باشند وقابل اعتماد نیستند. نتایج نشان می دهد که برای دستیابی به یک نتیجه قابل اعنماد از روش پوش اوربایستی موقعیت سازه نسبت به گسل های فعال موجود در منطقه مشخص شود. روش پوش اوربرای تحلیل سازه های قرارگرفته در نزدیکی گسلهای فعال نیازبه دقت بیشتری داردکلیدواژه ها
تحلیل غیر خطی دینامیکی، تحلیل پوش اور سه بعدی ، گره کنترل ،تغییر مکان هدف، رفتارغیرخطی مصالحمقالات مرتبط جدید
- سرویس نرم افزاری همبسته ساز دنباله های کشتی ها در مسیرهای دریایی
- استخراج حوزه های نوآوریهای دفاعی مبتنی بر فناوری بلاکچین
- هوش مصنوعی و تحلیل بصری در فضای جغرافیایی و سایبری: فرصت ها و چالش های پژوهشی
- تخمین مدار ماهواره ها مبتنی بر هوش مصنوعی
- شناسایی خودروهای نظامی بر روی تصاویر واقعی به کمک مدلهای یادگیری عمیق و انطباق دامنه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.