ظرفیت سنجی مسیر های منتهی به بندر چابهار و ارائه مکانیسم تامین مالی برای کریدور های ریلی آن

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: چهارمین همایش ملی توسعه سواحل مکران (با محوریت حکمرانی و تاکید بر دیپلماسی و اقتصاد دریامحور)
  • کد COI اختصاصی: MAKRANC04_094
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 350
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد عرفان رایگان

دانشجوی کارشناسی مدیریت مالی ، دانشکده مدیریت ، دانشگاه تهران ، ایران

امیرحسین زندی

دانشجوی کارشناسی ارشد مالی ، دانشکده مدیریت ، دانشگاه تهران ، ایران

چکیده

کشور ایران به واسطه موقعیت ژئوپلیتیک منحصر به فرد خود می تواند در زمینه تجارت ترانزیت کالا، منافع اقتصادی و راهبردی زیادی به دست آورد. یکی از مهم ترین مناطق ایران که می تواند باعث توسعه تجارت ترانزیت کالا در کشور گردد ، منطقه مکران با محوریت بندر چابهار می باشد. در این مقاله به اهمیت های توسعه بندر چابهار در سطح بین المللی ، منطقه ای ، ملی پرداخته شده است. یکی از مهم ترین مولفه های توسعه بندر چابهار، توسعه مسیر های جاده ای و ریلی منتهی به این بندر می باشد. با توجه به نیاز کشور برای تکمیل راه آهن ملی و بالا بودن هزینه های تامین مالی احداث مسیرهای ریلی در این مقاله تلاش شده است که روش های مناسب تامین مالی برای آن ، معرفی و پیشنهاداتی در مورد آن ارائه گردد.آنچه که مشخص شد آن است که توسعه بندر چابهار از نظر اقتصادی و راهبردی باید از اولویت های اصلی کشور باشد و استفاده از شیوه های ترکیبی معرفی شده برای تامین مالی حائز اهمیت است.

کلیدواژه ها

بندر چابهار ، ظرفیت سنجی، تامین مالی، کریدور های ریلی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.