اهمیت جایگاه طراحی آموزشی در آموزش علوم تجربی مقطع ابتدایی با استفاده از سه رویکرد ساخت گرایی، سیستمی و رفتاری

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در روانشناسی، علوم اجتماعی، علوم تربیتی و آموزشی
  • کد COI اختصاصی: ICPSE09_019
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 736
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم تاجیک

آموزگار پایه ششم، آموزش و پرورش شهرستان ورامین

چکیده

علوم تجربی یکی از حوزه های پرکاربرد علوم پایه می باشد که در بخش های مختلف پزشکی، کشاورزی، صنعت، انرژی و محیط زیست و ... از اهمیت زیادی برخوردار است. لذا یادگیری فعال و پویا در این درس می توانند نقش بسزایی در خلاقیت و نوآوری دانش آموزان داشته باشد. طراحی آم وزشی از حوزه های بسیار فعال تکنولوژی آموزشی است که به دنبال تسهیل یادگیری و عملکرد است. هدف از این پژوهش بررسی اهمیت جایگاه طراحی آموزشی در آموزش علوم تجربی می باشد. طراحی آموزشی برای آموزش هر نوع رشته لازم است معلمی که می خواهد درس علوم تجربی را به دانشآموزان خود بیاموزد باید طراحی آموزشی متناسب با آن را انتخاب کند و از هر نوع رویکردی که مناسب است برای تدریس آن استفاده کنند. در این مقاله سعی شده است که به طراحی آموزشی با استفاده از سه رویکرد ساخت گرایی ، رفتار گرایی و سیستمی برای تدریس درس علوم تجربی استفاده کرد تا یادگیری بهتر وپایدارتری حاصل شود.

کلیدواژه ها

آموزش علوم تجربی ، ساخت گرایی ، سیستمی ، رفتارگرایی ، طراحی آموزشی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.