اصول و مبانی نگهداری و تعمیرات آسانسور و پلکان برقی در صنعت مترو

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفتمین همایش بین المللی مهندسی برق، علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: ECICONFE07_126
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 301
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیدرضا شعف

کارشناسی ارشد مهندسی پدافند غیر عامل دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهران

محمدجواد تعین

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته برق قدرت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان

محمدهادی آزادی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته برق قدرت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان

چکیده

هدف مقاله حاضر بررسی اصول و مبانی نگهداری و تعمیرات آسانسور و پلکان برقی در صنعت مترو می باشد، به منظور بررسی هدف مقاله از روش توصیفی- تحلیلی بهره گرفته است. در دنیای پیشرفته امروز، با رشد روزافزون فناوری و رشد عمودی شهرها و ترافیک عمودی بکار گیری افراد متخصص در این حرفه امری ضروری است. مراقبت و نگهداری از ساختمان های عمومی علی الخصوص مترو که آسانسور یا پله برقی نیز بخشی از آن می باشد از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. امروزه بکارگیری روش های نوین نگهداری و تعمیرات(نت) به طور روز افزونی مورد توجه مدیران سطوح مختلف قرار گرفته است تا جایی که کلیه سازمان های نظامی، حمل ونقل (زمینی، ریلی ، دریایی و هوایی) عمرانی، ماشین آلات و غیره اجرای سیستم های دانش محور را اساس برنامه ریزی های خود قرار داده اند، آشنا بودن با اصول و مبانی نگهداری و تعمیرات می تواند در کارایی، افزایش راندمان، تسهیل امور مدیریتی و نظارتی و سهولت اجرا تاثیرگذار باشد. این چنین سیستم هایی از جنبه اقتصادی نیز بسیار قابل توجه می باشد که در مقطع زمانی کنونی به تنهایی می تواند باعث شکوفایی یک سازمان، موسسه، شرکت یا پروژه عمرانی و صنعتی شود که با توجه به موارد ذکر شده می توان گفت: یک استراتژی صحیح نگهداری و تعمیرات در یک مجموعه عمرانی و صنعتی به تنهایی می تواند باعث رشد و تعالی آن مجموعه شود.در این نوشتار می خواهیم نگهداری و تعمیرات (نت) را با توجه به اولویت آن ، اول نگهداری بعد تعمیر (مصداق جمله مشهور: اول پیشگیری بعد درمان) در صنعت آسانسور و پله برقی مورد بررسی قراردهیم که لازمه آن شناخت مفاهیم و روش های اجرای نت می باشد.

کلیدواژه ها

نگهداری و تعمیرات (نت )، آسانسور و پلکان برقی(پله برقی) ، صنعت مترو.

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.