سال انتشار: 1391
محل انتشار: نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE09_034
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,345
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله حل دقیق تیر های عمیق با استفاده از توابع پتانسیل تغییر مکان
چکیده مقاله:
فرض اساسی خمش تیرها مبنی بر مسطح باقی ماندن مقاطع عمود بر تارهای طولی و نیز سایر فرضیات، حل دقیق تیرهای نازک را امکان پذیرنموده است، در حالیکه تحلیل تیرهای عمیق به دلیل سه بعدی بودن معادلات و پیچیدگی روابط، به خصوص چنانچه مصالح ایزوتروپ کامل نباشد، همچنان مورد توجه می باشند. ویژگی عمده تیرهای عمیق کرنش های برشی و تاثیر آن بر رفتار این تیرها میباشد. در این تحقیق حل تیرهای عمیق مستطیلی ایزوتروپ با طول معین بروی تکیه گاه های ساده به کمک توابع پتانسیل تغییر مکان ارائه گردید. بدین منظور دستگاه دیفرانسیلی حاکم بر مسئله شامل دو معادله دیفرانسیل پاره ای مرتبه چهار و مرتبه دو با اعمال شرایط مرزی مربوط به تغییر مکان و تنش حل و سپس بر اساس توابع پتانسیل بدست آمده برای بار استاتیکی و براساس روابط حاکم، تغییر مکان ها، تنش ها و کرنش ها در هر نقطه از تیر تعیین گردیدند. نتایج بدست آمده از این تحقیق در حالت خاص با نتایج تیرهای نازک مقایسه گردیدند که نشان دهنده دقت مناسب روش مورد استفاده بدلیل در نظر گرفتن توزیع دقیق تنش برشی در ارتفاع تیر می باشد.
کلیدواژه ها:
حل دقيق، توابع پتانسيل تغيير مكان، تيرعميق مستطيلي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/165102/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رشیدی، صبا و نوائی نیا، بهرام،1391،حل دقیق تیر های عمیق با استفاده از توابع پتانسیل تغییر مکان،نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/165102
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، رشیدی، صبا؛ بهرام نوائی نیا)
برای بار دوم به بعد: (1391، رشیدی؛ نوائی نیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل محتوای کتاب علوم تجربی پایه ششم ابتدایی بر اساس روش ویلیام رومی
- اینترنت اشیا IOT و کاربرد های آن
- حل معادله فنر دافینگ نرمال شده با استفاده از تئوری اغتشاش
- تشریح پارامترها و نحوه بدست آوردن داده های ورودی در نرم افزار اجزا محدود آباکوس برای مدلسازی انواع سازه های بتن مسلح
- تولید گلخانهای زعفران و امکان برداشت بیش از یکبار در سال
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.