کاهش پالت در زنجیره تامین با راه حل ماژولارسازی پالت ها
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی لجستیک و زنجیره تامین (اکوسیستم های تحول آفرین، نوآور و دانش پایه)
- کد COI اختصاصی: NCLSC08_065
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 293
نویسندگان
شرکت ایران خودرو، تهرا ن
شرکت ایران خودرو، تهرا ن
شرکت ایران خودرو، تهرا ن
شرکت ایران خودرو، تهرا ن
شرکت ایران خودرو، تهرا ن
شرکت ایران خودرو، تهرا ن
چکیده
شرکت های خودروسازی با حجم زیادی از پالت های مخصوص مواجه هستند که بنابر دلایل مختلف ، طی زمان راکد و غیر مولد می شوند و این امر علاوه بر آنکه موجب اتلاف سرمایه و هزینه ساخت می شود، مستلزم فضایی برای انبارش پالت های راکد می باشد، ضمن آنکه برای قطعات خاص محصولات جدید همچنان ناگزیر به ساخت پالت مخصوص جدید می باشند و این سیکل معیوب و این دور باطل همچنان ادامه دارد.تیم مهندسی بسته بندی ایران خودرو و ساپکو، برای رفع این اتلاف، راه حل ماژولارسازی پالت ها را برگزیده اند. ماژولار سازی عبارت است از تقسیم یک محصول به اجزای مستقل ، بطوریکه امکان استانداردسازی و قابلیت تعویض اجزا وجود داشته باشد ، بطوریکه با تغییر و تعویض برخی از اجزا، امکان تولید طیف گسترده و متنوعی از انواع محصولات ایجاد شود. طراحی و معماری محصول ماژولار به طراحان اجازه می دهد تا آرایه ها و پیکربندی های متنوعی از محصول ایجاد کنند و محصولات تنها با تغییر دادن آن دسته از ویژگی هایی که بر روی آنها تاثیر می گذارد (و حفظ تمام ویژگی های دیگر بدون تغییر)، روند بهبود یا اصلاح رو طی کنند. از مزایای ماژولارسازی صرفه جویی در مقیاس ، افزایش سرعت توسعه ، کاهش هزینه پیچیدگی معرفی محصولات جدید و مدیریت تنوع محصولات (در محصولات کم و بیش مشابه ) می باشد.کلیدواژه ها
کاهش هزینه ؛ تنوع؛ صرفه جویی در مقیاس؛ پیچیدگی محصول؛ پالت مخصوص؛ ماژولاریتی ؛ اقتصاد چرخشیمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.