سیستم تحویل انسولین مبتنی بر نانوذرات
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی زیست شناسی و علوم زمین
- کد COI اختصاصی: BIOLOGY05_168
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 230
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی میکروبی دانشگاه مراغه، عضو انجمن علمی سلول های بنیادی دانشگاه مراغه
دانشجو کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی میکروبی دانشگاه مراغه، عضو انجمن علمی سلول های بنیادی دانشگاه مراغه
چکیده
موارد دیابت در سال های اخیر در سراسر جهان به سرعت افزایش یافته است. در حال حاضر، برای دیابت نوع (T۱DM) ۱، تزریق روزانه چندگانه انسولین (MDI) محبوب ترین درمان در سراسر جهان است. در این مقطع، محققان در تلاشند تا سیستمهای مختلف تحویل انسولین را به ویژه از طریق راه دهانی و ریوی با استفاده از سیستم تحویل مبتنی بر نانوحامل توسعه دهند. این نسل بعدی درمان کارآمد برای دیابت T۱ ممکن است به بهبود کیفیت زندگی بیماران دیابتی که به طور معمول از انسولین از طریق زیر جلدی استفاده می کنند، کمک کند. در این مقاله، ما سیستمهای انتقال انسولین مبتنی بر نانوحامل نسل بعدی مانند نانوذرات کیتوزان-انسولین، نانوذرات -PLGAانسولین، نانوذرات دکستران-انسولین، نانوذرات انسولین پلی آلکیل سیانوآکریله شده و نانوپارتیک لیپیدی-انسولین جامد را به تصویر کشیدهایم. تعدیل این نانوحامل های انسولین ممکن است منجر به موفقیت آمیز بودن نانوفرمولاسیون های انسولین خوراکی یا ریوی در محیط های بالینی آینده شود. بنابراین، کاربردها و محدودیت های این نانوذرات در رساندن انسولین به محل مورد نظر به طور کامل مورد بحث قرار گرفته است.کلیدواژه ها
نانو، دیابت، حامل، دارومقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.