بررسی مروری بر پمفیگوس و نحوه ابتلا و انواع آن
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی زیست شناسی و علوم زمین
- کد COI اختصاصی: BIOLOGY05_162
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1218
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی میکروبی دانشگاه مراغه، دبیر انجمن سلول های بنیادی دانشگاه مراغه
دانشجو کارشناسی بیوتکنولوژی دانشگاه مراغه، عضو انجمن سلول های بنیادی دانشگاه مراغه
چکیده
پمفیگوس گروه نادری از بیماریهای خودایمنی تاولزا است که بر پوست و غشاهای مخاطی تاثیر می گذارد. در پمفیگوس، اتوآنتی بادیها علیه دسموگلئین تشکیل می شوند که » چسب« را تشکیل میدهد که سلولهای اپیدرمی مجاور را از طریق نقاط اتصال به نام دسموزوم به هم متصل میکند. انواع مختلفی از پمفیگوس (پمفیگوس ولگاریس، پمفیگوس فولیاسئوس، درماتوز نوتروفیل IgA داخل اپیدرمی و پمفیگوس پارانئوپلاستیک) از نظر شدت متفاوت است.بحث: در صورت عدم درمان، پمفیگوس میتواندکشنده باشد، که معمولا ناشی از عفونت فرصت طلبانه ضایعات است. رایج ترین درمان، تجویز استروئیدهای خوراکی، به ویژه پردنیزون، اغلب در دوزهای بالا است. عوارض جانبی کورتیکواستروئیدها ممکن است نیاز به استفاده از داروهای به اصطلاح نگهدارنده استروئید یا کمکی داشته باشد. داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی، مانند CellCept (اسید مایکوفنولیک): در سال های اخیر، داروهای کمکی، به ویژه بیولوژیک ها، نویدبخش بوده اند.نتیجه گیری: پمفیگوس بیماری است که باعث ایجاد تاول و زخم در پوست یا غشاهای مخاطی مانند دهان یا اندام تناسلی می شود. پمفیگوس می تواند در هر سنی رخ دهد، اما اغلب در افراد میانسال یا مسن دیده میشود. معمولا یک وضعیت طولانی مدت (مزمن) است و برخی از انواع آن بدون درمان می توانند تهدید کننده زندگی باشند.کلیدواژه ها
بیماری، پمفیگوس، تاول، دارومقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.