بررسی بیوانفورماتیکی مهار آنزیم سرین- ترئونین پروتئین کیناز۴ به منظور درمان دیابت
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی زیست شناسی و علوم زمین
- کد COI اختصاصی: BIOLOGY05_094
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 421
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، میکروب های بیماری زا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد ، ایران
چکیده
مقدمه : امروزه دیابت شیرین یک چالش عمده برای سلامتی انسان است . آنزیم سرین-ترئونین پروتئین کیناز(STK۴) ۴ یک تنظیم کننده اصلی مرگ سلول های بتای پانکرانس و از دست دادن عملکرد این سلول ها بوده و افزایش فعالیت آن میتواند منجر به دیابت نوع ۱و۲ شود. این مطالعه قصد دارد با هدف بررسی بیوانفورماتیکی اثر ترکیبات در مهار آنزیم (STK۴) گامی در درمان بیماری دیابت بردارد. روش ها : در این مطالعه برای بررسی نحوه اتصال ترکیب به جایگاه فعال آنزیم ، ترسیم ساختار شیمیایی ترکیبات ، بهینه سازی انرژی ، مطالعه داکینگ و تجزیه و تحلیل های نهایی به ترتیب از نرم افزار های Discovery studio Hyperchem , ,chimera و سرور آنلاین Hdock ، PUbChem ، drugbank استفاده شد. یافته ها : ترکیبات مورد مطالعه قادر به اشغال جایگاه فعال آنزیم می باشند ، و سطح انرژی اتصال در سیلیمارین -۱۶۸/۳۰ ،در سیتریک اسید -۱۰۲/۳۴ ، در اپی گالو کاتچین گالات -۱۶۶/۲۷ ، و در رزمارینیک اسید -۱۴۴/۴۱ بود . در بین همه آنها بهترین نتایج داکینگ مربوط به سیلیمارین بود این ترکیب دارای بیشترین سطح منفی انرژی اتصال بود .همچنین بیشترین پیوند هیدروژنی با آنزیم STK۴ را سیلیمارین داشت. نتیجه گیری : با توجه به اثر بخشی نسبتا بالای ترکیبات در مطالعه بیوانفورماتیکی ، برای بررسی های تکمیلی می توان اثر این ترکیبات را در شرایط in vitro و in vivo مورد آنالیز قرار داد .کلیدواژه ها
دیابت، آنزیم سرین-ترئونین پروتئین کیناز ۴ ، داکینگ ملوکولی، انرژی اتصال، ترکیبات مهار کنندهمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.