بررسی اثر زئولیت و مسباره بر کارایی بتن خود تراکم
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی صنعت بتن
- کد COI اختصاصی: NCCI01_016
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2894
نویسندگان
استادیار دانشگاه علم وصنعت ایران
دانشجو کارشناسی دانشگاه علم وصنعت ایران
دانشجو کارشناسی دانشگاه علم وصنعت ایران
چکیده
امروزه استفاده از مواد دور ریز مفید و پوزولان های طبیعی در راستای کاهش هزینه های جاری و همچنین کاهش یا حذف مشکلات زیست محیطی به یکی از مباحث مورد علاقه اکثر محققین تبدیل شده است. در این پژهش امکان استفاده از زئولیت به عنوان یک پوزولان طبیعی و مسباره به عنوان یک ماده دور ریز که خواص پوزولانی از خود نشان می دهد، در بتن خود متراکم بررسی گردید. برای این منظور اثر زئولیت و مسباره با درصد های جایگزیتی مختلف بر روی خواص بتن تازه و مقامت فشاری بتن سخت شده بررسی گردید و با میکروسیلیس نیز مقایسه شد. نتایج آزمایشات نشان داد که زئولیت و مسباره باعث بهبود عملکرد بتن خود تراکم در حالت تازه می شوند. زئولیت چسبناکی و پایداری بتن را افزایش و آب انداختگی را کاهش می دهد و مسباره روانی بتن را افزایش می دهد. ضمن اینکه با اینکه هر دو ماده در سنین اولیه سبب کاهش مقاومت بتن سخت شده می شوند اما در سنین 82 و 09 روز مقاومتی برابر و حتی بیشتر از بتن پایه را کسب کردند. در مقایسه با میکرو سیلیس با وجود اینکه هر دو ماده عملکرد ضعیف تری نشان دادند اما با توجه به در دسترس بودن ، ارزان تر بودن و مشکلاتی که استفاده از میکروسیلیس برای سلامتی کارگران ایجاد می کند استفاده ار زئولیت و مسباره می تواند در بتن خود متراکم مفید باشدکلیدواژه ها
بتن خود متراکم، کارائی بتن، زئولیت، مسباره، حمله سولفاتیمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.