بررسی خواص مقاومتی بتن سبکدانه حاوی پودر لاستیک بههمراه پوزولان میکروسیلیس
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی صنعت بتن
- کد COI اختصاصی: NCCI01_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1417
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان (اصفهان
چکیده
امروزه از بتن سبک در اعضای سازه ای جهت کاهش بارهای مرده وارد به سازه و درنتیجه کاهش سطح مقطع اجزای سازه و کاهش هزینه ها استفاده میشود. بتن سبک ساخته شده با دانه های رس منبسط شده (لیکای صنعتی)به علت وزن مخصوص پایین و خصوصیات مقاومتی قابل قبول از گزینه های مفید جهت کاهش وزن مخصوص بتن میباشد. در این مقاله ما سعی کردیم با افزودن پودر لاستیک به عنوان جایگزین سیمان ضمن کاهش مشکلات زیست محیطی لاستیکهای فرسوده و مستعمل خودروها و کاهش انتشار گاز دی اکسید کربن جهت تولید سیمان تغییرات حاصله در مقاومت فشاری وخمشی را به عنوان نماینده ای از خصوصیات مقاومتی بتن مورد بحث قرار دهیم همچنین به دلیل اصلاح خواص بتن های حاوی لاستیک در همه ی طرح ها به میزان یکسان پوزولان میکروسیلیس استفاده شده است.به همین منظور بررسی های آزمایشگاهی در چهار مرحله انجام پذیرفت و پودر لاستیک با درصدهای وزنی 2/5و5و7/5 و10 درصد میکروسیلیس با نسبت جایگزینی ١٠ %با سیمان تیپ( ١) همچنین استفاده از دانه های لیکا،ماسه،فوق روان کننده و آب در بتن ساخته شد و پس ازعمل آوری،آزمایشهای مقاومت فشاری و خمشی بر روی آن انجام گرفت.براساس نتایج به دست آمده، % در همه ی درصدهای جایگزینی شاهد کاهش مقاومت بوده ایم اما عملکرد بتنهای حاوی ٥ پودر لاستیک نسبت به دیگر درصدهای جایگزینی بهبود پیدا کرده است.کلیدواژه ها
بتن سبک، پودر لاستیک،مقاومت فشاری و خمشی، پوزولان، میکروسیلیسمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.