بهبود سرعت مبدلهای تقریب متوالی با استفاده از ساختار درهم تنیدگی زمانی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهش ها و فناوری های نوین در مهندسی برق
  • کد COI اختصاصی: ICNRTEE01_040
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 183
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اسماعیل فاطمی بهبهانی

گروه مهندسی برق، دانشکده مهندسی، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان، بهبهان.

چکیده

پژوهشهای اخیر در توسعه مبدلهای آنالوگ به دیجیتال رجیستر تقریب متوالی (SAR (ADCS از نظر معماری و عملکرد این مبدل قابل توجه است ساختار این مبدل به دلیل غیر ضروری بودن تقویت کننده های ،عملیاتی برای فرآیندهای جدید CMOS مطلوب و مناسب به نظر میرسد. مبدل های SAR با استفاده از ساختار در هم تنیدگی زمانی میتوانند دستیابی به سرعت تبدیل بسیار بالا و با وضوح ۸ بیت را فراهم سازند. همچنین این مبدل برای دقت ۱۰ بیت با سرعت چند صد کیلو نمونه بر ثانیه در کاربردهای با مصرف انرژی بسیار کم نظیر گره های شبکه های حسگر بیسیم قابل استفاده است. این مقاله ضمن بررسی نوآوریهای جدید در مبدل SAR ، مصرف کم این مبدل و سایر مزایای آن برای استفاده در بسیاری از فرآیندهای مدرن CMOS را بررسی میکند

کلیدواژه ها

افزونگی نیم بیت، در هم تنیدگی زمانی ،کالیبراسیون ،مبدل رجیستر تقریب متوالی (SAR-ADC)، مبدل دیجیتال به آنالوگ (DAC).

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.