طراحی SPAM ابزاری برای کاوش در شبکه گسترده جهانی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران
- کد COI اختصاصی: ICEEE04_354
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 972
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر، هوش مصنوعی، دانشگاه بین الم
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر، هوش مصنوعی، دانشگاه بین الم
کارشناس مهندسی فناوری اطلاعات، دانشگاه پیام نور واحد الیگودرز
چکیده
کشف و استخراج الگوهای مفید از شبکه گستردهه جهانی که با عنوان وب کاوی مطرح می شودف از کاربردهای عمده داده کاوی به شمار می رود. موتورهای جستجوی امروزی، چه آنها که از نوع کاوشگر وب هستند و چه آنها که از نوع دروازه وب هستند، دیگر از عهده پاسخگویی به جستجوی کاربران در این کتابخانه عظیم نامنظم برنمی آیند. در این مقاله بازیابی هر چه سریعتر و بهتر اطلاعات از شبکه گسترده جهانی مورد توجه قرار گرفته و به همین منظور یک معماری کلی برای سیستمهای داده کاوی ارائه می شود و با معرفی جایگاه وب کاوی در داده کاوی و بررسی مشکلات موجود در کشف مؤثر اطلاعات از وب راه حلهای موجود برای برخورد با هر یک از این مشکلات در قالب جداولی به نامهای SPAM(Solution_Problem Analysis Matrix) و T&A(Tolls and Approaches) ارائه می شوند. SPAM ابزاری است که چارچوب مورد نیاز برای انتخاب روش مناسب برای پیاده سازی یک سیستم وب کاوی را در اختیار قرار می دهد و T&A ابزاری است که برای انتخاب ابزارها و روشهای مناسبی بکار می رود که برای ساخت یک سیستم وب کاوی در دسترسند. این ابزارها در سیستمی به نام AUT_UniversitiesPortal که دروازه ای برای دستیابی به مجموعه طبقه بندی شده ای از سایتهای دانشگاههای مختلف دنیا است، مورد تست و ارزیابی قرار گرفته اند.کلیدواژه ها
داده کاوی، وب کاوی، موتورهای جستجو، دروازه وبمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.