بررسی عوامل سازمانی مؤثر در موفقیت بانکداری الکترونیک (مطالعه: سازمانهای مالی و اقتصادی)
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران
- کد COI اختصاصی: ICEEE04_347
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 838
نویسندگان
دانشگاه پیام نور، عضو هیات علمی، گروه علمی مهندسی فناوری اطلاعات و ا
دانشگاه پیام نور، عضو هیئت علمی، گروه حسابداری، تهران، ج.ا.ایران
چکیده
در این مقاله فاکتورهای سازمانی که تأثیر حیاتی و مهم بر موفقیت بانکداری الکترونیک دارند مورد بررسی و تحلیل تحقیق قرار گرفته است. تا کنون فاکتورهای گوناگونی به عنوان کلید و عوامل موفقیت، چه از لحاظ موضوعی و چه از نظر مفهومی، بیان شده است. اساس کار با بررسی تمامی فاکتور مطالعه شده در گ ذشته و ترکیب و ویرایش این فاکتورها صورت گرفته است. اطلاعات جمع آوری شده جهت بررسی بر اساس اطلاعات بخش های مالی سازمان هاست که خدماتشان را از طریق کانال های الکترونیکی ارائه می کنند. این اطلاعات از طریق توزیع پرسش نامه صورت بصورت پستی و اینترنتی جمع آوری شده است. بهترین فاکتورهای یافته شده که نقش حیاتی در موفقیت بانکداری الکترونیک دارند عبارتند از : سرعت ارائه خدمات یا محصولات، انعطاف پذیری سازمانی، گستردگی خدمات، یکپارچگی سیستم ها و بهبود خدمات به مشتریان. هدف مهم در این تحقیق این است که نشان دهیم سازمانها نیازمند دیدگاهی هستند که از طریق آن بانکداری الکترونیک را یک حوزه تجاری حیاتی ببینند نه فقط یک موضوع فنی. آنها همچنین باید مسئله یکپارچگی داخلی که از طریق یکپارچگی در کلیه مراحل ارتباطات، تکنولوژی و تجارت بدست می آید توجه ویژه ای داشته باشند تا از این طریق بتوانند کیفیت خدمات ارائه شده به مشتریان خود را بهبود بخشند.کلیدواژه ها
ریسک عملیاتی، بانکداری الکترونیکی، امنیت، فن آوری اطلاعاتمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.