بررسی عملکرد آموزگاران در دست یابی به اهداف سند تحول بنیادین

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
  • کد COI اختصاصی: EBRCCONF01_1647
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 263
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فضل الرحمان حوت

کارشناسی ارشد ،برنامه ریزی درسی ، دانشگاه پیام نور مرکز رفسنجان

فائزه تبالیده

کارشناسی،علوم تربیتی گرایش آموزش دبستان و پییش دبستان ، دانشگاه پیام نور مرکز چابهار

سوده حوت

کارشناسی، آموزش و پرورش ابتدایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار

فاروق حوت

کارشناسی،تربیت بدنی و علوم ورزشی ، دانشگاه سیستان و بلوچستان

سینا حوت

دانشجوی کارشناسی، آموزش و پرورش ابتدایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار

چکیده

هدف از این پژوهش بررسی عملکرد آموزگاران در دست یابی به اهداف سند تحول بنیادین می باشد. این تحقیق با روش تحلیل محتوا و با رویکرد کیفی و به صورت علمی مروری انجام گرفته است و از طریق مطالعه کتابخانه ای- اسنادی بوده است. نظام آموزش و پرورش در هر کشوری یکی از مهم ترین ارکان سازنده فرهنگ و هویت آن جامعه است. لذا تقویت فرهنگ و هویت ملی، نیازمند تقویت و تحول در نظام آموزش و پرورش است. تربیت محور اساسی ارتقای حیات آدمی است و باید مصالح تربیتی طبق آموزه های دینی در تمام تصمیم گیری ها و برنامه ریزی های اجتماعی مورد تاکید قرار گیرد و کمک به فرایند تربیت، مهمترین معیار در سیاست گذاری ها و تعین اولویت های اجتماعی محسوب می گردد. سند تحول بنیادین در واقع سند تربیت جامعه است. در سند تحول به دنبال اهدافی هستیم؛ نظام تعلیم و تربیت کشور نیز اهدافی دارد و برای رسیدن به آن ها تلاش می کند. هدف نهایی در سند تحول رسیدن به حیات طیبه است که برای رسیدن به آن می خواهیم مدرسه صالح ایجاد کنیم .اگر چنین مدرسه ای با ویژگی هایی که در سند عنوان شده هماهنگ و زیرساخت مدرسه فراهم شود در این صورت ما مدرسه شادابی خواهیم داشت. مدرسه ، مکان آموزشی است که برای آموزش دانش آموزان تحت رهبری معلمان طراحی شده است. تا با کسب مجموعه‎ای از شایستگی‎های لازم فردی، خانوادگی، اجتماعی که متربیان برای وصول به مرتبه‎ای از آمادگی جهت تحقق حیات طیبه ،باید آن‎ها را به دست آورند.

کلیدواژه ها

معلم، سند تحول بنیادین، دانش آموز، آموزش و پرورش

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.