تحلیلی بر مفاهیم اختلال بیش فعالی در دانش آموزان مدارس

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
  • کد COI اختصاصی: EBRCCONF01_1443
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 81
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرحم کمالی خشاب

کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

علی دادوند

آموزگار اداره آموزش و پرورش شهرستان دنا

مسعود سیادتی مطلق

کارشناسی ادبیات عرب دانشگاه رامهرمز

محمدحسین تابش زاده

کارشناسی دینی عربی دانشگاه شهید رجایی یاسوج

چکیده

امروزه دانش آموزان با تغییرات مختلفی در نحوه حضور در مدرسه مواجه شده اند. برخی ممکن است در کلاس های مجازی شرکت کنند. هنگامی که فردی دارای شرایط اختلال بیش فعالی و نقص توجه و اختلال یادگیری باشد، به این معنی است که او دارای اختلال گسترده ای در عملکردهای اجرایی همراه با اختلال در مهارت های خاص مورد نیاز برای خواندن، نوشتن و ریاضی است. اختلال بیش فعالی و نقص توجه که اختلال کمبود توجه نیز نامیده می شود، یک اختلال رفتاری است که معمولا برای اولین بار در دوران کودکی تشخیص داده می شود. علت دقیق اختلال بیش فعالی و نقص توجه ناشناخته است، اما نشان داده شده است که این بیماری در خانواده ها وجود دارد. تحقیقات همچنین تعدادی از تفاوت های احتمالی را در مغز افراد مبتلا به اختلال بیش فعالی و نقص توجه در مقایسه با افراد بدون این بیماری شناسایی کرده است. مولفه های اصلی درمان برای کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی و نقص توجه شامل حمایت والدین، جایگاه مناسب در کلاس درس و مدرسه و تجویز دارو است. درمان با یک محرک روانی در اکثر کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی و نقص توجه بسیار موثر است. کلاس های مهارت های مدیریت رفتار برای والدین می تواند به کاهش استرس برای همه اعضای خانواده کمک کند. همچنین آموزش والدین و معلمان در مورد اختلال بیش فعالی و نقص توجه که از کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی و نقص توجه مراقبت می کنند ممکن است به آنها کمک کند علائم خود را بهتر مدیریت کنند.

کلیدواژه ها

بیش فعالی، نقص توجه، دانش آموزان، معلمان، مدارس.

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.