سال انتشار: 1391
محل انتشار: چهارمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران
کد COI مقاله: ICEEE04_157
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 418
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله دسته بندی گونه های چای به کمک روش های داده کاوی
چکیده مقاله:
امروزه مصرف چای به عنوان یک فعالیت روزمره برای مردم مبدل شده است و همچنین افراد زیادی با هدف درمانی از این گیاه استفاده می کنند. لذا در سال های اخیر، دانشمندان به علت خواص درمانی این گیاه توجه ویژه ای به آن داشته اند. مواد شیمیایی مختلفی در چای موجود است که تشخیص نوع چای بر اساس مواد شیمیایی موجود در آن از همیت ویژه ای برخوردار است. در راستای دسته بندی گونه های چای روشی سریع، ساده و اقتصادی با استفاده از روش های داده کاوی در این مقاله پیشنهاد شده است. شش مدل فضای برداری، نزدیک ترین همسایه ی مجاور، درخت تصمیم گیری، دسته بند نیوبیز، شبکه های عصبی مصنوعی و ماشین بردار پشتیبان مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است. بر اساس معیارهای کارایی و صحت روش نزدیک ترین همسایه ی مجاور (3=>k) و مدل فضای برداری با صد درصد کارایی به عنوان بهترین دسته بند جهت تشخیص نوع چای شناخته می شوند.
کلیدواژه ها:
داده كاوي، تشخيص گونه ي چاي و دسته بندي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/164234/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نصیری اقدم، آیلار و اکبر پور، شاهین،1391،دسته بندی گونه های چای به کمک روش های داده کاوی،چهارمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران،گناباد،،،https://civilica.com/doc/164234
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، نصیری اقدم، آیلار؛ شاهین اکبر پور)
برای بار دوم به بعد: (1391، نصیری اقدم؛ اکبر پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی و ساخت سیستم ارزان قیمت کنترل زاویه سروو موتور
- طراحی و ساخت سیستم کنترل دور موتور DC با پیامک
- باز آرایی شبکه هوشمند توزیع با استفاده از الگوریتم فراابتکاری جستجوی گرانشی دودویی
- بررسی میدان های آنتن آرایه حرکت زاویه ای مداری OAM با چینش دایروی
- مدیریت بهینه انرژی در ریزشبکه با وجود منابع تجدیدپذیر با در نظرگیری هدف اقتصادی وکاهش آلایندگی و عدم قطعیت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.