داده کاوی با سرویس های وب با استفاده از الگوریتم های وب معنایی

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICEEE04_151
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3795
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد رستمی

عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان

لادن مال عزیزی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

چکیده

داده کاوی ایجاد مدل هایی برای تصمیم گیری است. این مدل ها رفتارهای آینده را بر اساس تحلیل های گذشته پیش بینی می کنند. داده کاوی به عنوان اهرمی برای آماده سازی داده ها، بهترین موقعیت را برای به دست آوردن برتری های رقابتی ا یجاد می کند. از نظر فرآیندی فعالتیت های داده کاوی به سه دسته طبقه بندی می شوند: اکتشاف، مدل پیش بینی، تحلیل های داده ای. وب سرویس برنامه ای نرم افزاری است که با یک URI شناخته می شود، و واسط ها، و اتصالات آن به وسیله فایل های XML تعریف، توصیف، و شناسایی می شوند. وب سرویس امکان تعامل مستقیم بین عامل های نرم افزاری را با استفاده از پیغامهای مبتنی بر XML که بر اساس پروتکل های اینترنتی منتقل می شوند را فراهم می کند. (W3C). پس از فراگیری موج اینترنت پدیده جدیدی در محاسبات، شروع فناوری اطلاعات را سبب گردیده است. این پدیده مبتنی بر مفهوم محاسبات مبتنی بر وب سرویس است و ادعا شده که سبب می گردد وب برای ما کار کند، پیش از آن که ما روی وب کار کنیم. این فکر مبنای سرویس های وب و الگوی مناسب سال های آتی خواهد بود. این شاید مهم ترین دلیل برای پیاده سازی ابزارهای مفید داده کاوی از طریق وب سرویس های وب می باشد. هدف نهایی مقاله این است که سازمان ها و تجارت های کوچک بتوانند در تصمیم گیری های خود از داده کاوی بهره گیرند و تجارت الکترونیک که شاید تنها تجارت بزرگ آینده خواهد بود، وارد عرصه نوینی از آینده های نو گردد. طیف وسیعی از کاربردها برای این تکنولوژی قابل تصور است که به عنوان نمونه می توان به مراکز پژوهشی، شرکتهای فعال در زمینه وب و پایگاه داده، تحلیل گران و مدیران سازمان ها، تجارت، وب (موتورهای جستجو و ...) و ... اشاره کرد.

کلیدواژه ها

داده کاوی، وب سرویس، وب معنایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.