سال انتشار: 1391
محل انتشار: چهارمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران
کد COI مقاله: ICEEE04_138
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 581
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی متریک ها والگوریتم های اعتماد
چکیده مقاله:
برای استفاده مؤثر از فضاهی هوشمند و تأثیر متقابل کاربر و محیط بر یکدیگر اعتماد عنصر بسیار مهمی است که باید دارای کمترین مزاحمت برای کاربر و قابلیت گسترش با در نظر گرفتن عدم یکنواختی زیرساختارها باشد. همچنین باید قادر به محاسبه خودکار میزان اعتماد و نمایش آن به کاربر باشد. با وجود روشهای متفاوت ارائه شده در مقاله ها انتخاب روش مناسب و همچنین در نظر گرفتن معیار مناسب یک چالش در فیلترینگ، حذف هرزنامه ها و امنیت و .... شده است. در این مقاله معیارهی اصلی در اعتماد بیان و الگوریتم های موجد با یکدیگر مقایسه شده تا بتوان روند انجام اعتماد و میزان اعتماد را بیان کنیم به امید اینکه از آن بتوان جهت امنیت در شبکه ها ی اجتماعی و آموزشی استفاده نمود.
کلیدواژه ها:
اعتماد، امنيت، اطمينان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/164216/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:راستگو خلاری، زهرا و جاویدان، رضا و عباسی، ماشاالله،1391،بررسی متریک ها والگوریتم های اعتماد،چهارمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران،گناباد،،،https://civilica.com/doc/164216
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، راستگو خلاری، زهرا؛ رضا جاویدان و ماشاالله عباسی)
برای بار دوم به بعد: (1391، راستگو خلاری؛ جاویدان و عباسی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی یک چارچوب امنیتی پیشنهادی در محیط وب معنایی
- بررسی حملات DDoS روی کنترلگر های SDN بی سیم
- طراحی سیستم خبره فازی جهت پیاده سازی پارکینگ هوشمند با استفاده از اینترنت اشیاء با استفاده از Fuzzy TOOLBOX در محیط برنامه ریزی Matlab
- تشخیص نفوذ حملات DOS و DDOS با استفاده از دسته بندی کننده ی بیز
- نقش اینترنت اشیاء در هوشمندسازی شهرهای مهم دنیا و تهران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تشخیص و طبقه بندی بیماری پارکینسون از طریق سیگنال گفتار با استفاده از تکنیک های پردازش سیگنال: یک مرور سیستماتیک
- طراحی پارامترهای یک ارتز توانبخشی زانو با سیستم قفل کنترلی فعال
- مروری بر پارامترهای مکانیکی موثر در طراحی ارتز مچ پا
- به کارگیری عضلات مچ دست در طراحی بهینه ارتز و بازتوانی انگشتان دست
- مروری بر روش های تشخیص بیماری قلبی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.