پیشنهاد نام تابع و کلاس بر اساس شباهت کد منبع

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی یافته های پژوهشی در مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک
  • کد COI اختصاصی: ISCEL03_023
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 163
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد رمضانی

کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار، دانشکده مهندسی کامپیوتر، دانشگاه علم و صنعت ایران

چکیده

نامهای بکار رفته در کد منبع نرم افزار به خصوص نام کلاسها و توابع نقش بسزایی در درک برنامه دارند که مستقیما بر ویژگی های کیفیت مانند خوانایی ، آزمایش پذیری و قابل فهم بودن تاثیر می گذارند. تکنیک های پیشرفته نامگذاری از یادگیری عمیق برای محاسبه شباهت توابع و کلاسها با توجه به محتوای متنی آنها استفاده می کنند که به شدت به نام شناسه ها بستگی دارند و روابط متقابل معنایی را محاسبه نمی کنند. در حالی که متریک های کد منبع چنین روابط متقابل معنایی را محاسبه می کنند. این مقاله از متریک های کد منبع برای اندازه گیری شباهت های معنایی و ساختاری بین پروژهای استفاده می کند. متریک ها ویژگی های یک مدل KNN را تشکیل می دهند که شبیه ترین k تابع یا کلاس را به یک تابع یا کلاس مورد نظر تعیین می کنند. ارزیابی با ۴۰۰۰۰۰۰ تابع و ۷۶۰۳۷ کلاس جاوا بر روی مدل پیشنهادی ۸۷/۴ و ۰۵/۱۳ درصد بهبود در دقت و پوشش برای توابع و ۹۳/۲ درصد بهبود امتیاز F- برای کلاسها نسبت به پیشرفته ترین رویکردها را نشان می دهد.

کلیدواژه ها

نامگذاری تابع ، نامگذاری کلاس، پیشنهاد نام، شباهت کد منبع ، متریک های کد منبع .

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.