بررسی سلامت سازهای پل های راه آهن ناحیه لرستان (مورد مطالعاتی : پل های حدفاصل ایستگاه دورود تا رودک)
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی و چهارمین کنگره بین المللی عمران، معماری و شهرسازی آسیا
- کد COI اختصاصی: ICRSIE07_646
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 252
نویسندگان
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد دورود، دانشگاه آزاد اسلامی ، دورود، ایران.
مدیر کل راه آهن ناحیه لرستان
کارشناس مسئول نظارت ساختمان و تاسیسات اداره کل راه آهن لرستان.
چکیده
هدف از انجام پژوهش حاضر، بررسی سلامت سازه ای پل ها و آبروهای حدفاصل ایستگاههای راه آهن دورود تا رودک بوده است . الگوی کلی پژوهش از نظر هدف، کاربردی و بر اساس مطالعات توصیفی - تحلیلی و برای جمع آوری اطلاعات مبتنی بر روش کتابخانه ای و میدانی بوده است و در جمع آوری اطلاعات در دو بخش تلاش گردیده است . در بخش نخست اطلاعات به صورت کتابخانه ای ، بر پایه منابع و اسناد معتبر، کتابها، مجلات، مقالات و سایت های تخصصی معتبر، نقشه ها، آمارهای موجود، مطالب گردآوری شود و برای جمع آوری اطلاعات به روش میدانی با انجام مصاحبه های باز و بسته با افراد خبره و مهندسین مربوطه و روش مشاهده اطلاعات لازم و موردنیاز جمع آوری گردد و در چارچوب این الگوی کلی سعی شده است به بررسی سلامت سازه پل های حدفاصل ایستگاه دورود تا رودک پرداخته گردد. مولفه های اصلی بررسی پل ها و آبروها شامل اعضا زیرسازه (وضعیت کلی پایه های میانی و وضعیت کلی کوله ها)، اعضا روسازه (وضعیت تکیه گاه، وضعیت تیرهای عرضی ، وضعیت تیرهای طولی )،اعضا عرشه (لایه روکش ، وضعیت درزهای انبساط، وضعیت سیستم زهکشی ، وضعیت جداول و پیادهرو، وضعیت بتن عرشه ، وضعیت نشیمنگاه روسازه) بوده است . نتایج پژوهش حاضر نشان داد که پل های منطقه موردمطالعه در وضعیت نسبتا مناسبی قرار دارند.کلیدواژه ها
ایستگاه راه آهن ، دورود، پل ، سازه.مقالات مرتبط جدید
- بررسی راهکارهای مقاومسازی سازه های شهری در برابر زلزله و فرونشست زمین
- راهکارهای نوین برای کاهش هزینههای اجرایی و افزایش کارایی در شهرداری ها
- مدیریت و بهروزرسانی بانک های اطلاعات مکانی شهری با GIS در شهرداریها
- پایش سلامت پلها و سازه های شهری با سنسورهای IoT
- کاربرد زنجیره ارزش مکانی در شناسایی و اولویت بندی فرصت های سرمایه گذاری شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.