ارتباط معماری مدرن و پست مدرن
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی و چهارمین کنگره بین المللی عمران، معماری و شهرسازی آسیا
- کد COI اختصاصی: ICRSIE07_499
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 288
نویسندگان
دانشجوی دکتری ،معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز
چکیده
مدرن و پست ،مدرن دو دنیای متفاوت در معماری میباشند که سال هاست شکاف بزرگی را در بین خود احساس میکنند. لذا این پژوهش در راستای ایجاد ارتباط بین این دو معماری و زیر مجموعه های آنها میباشد روش این تحقیق کیفی میباشد که ابتدا از طریق مطالعات کتابخانهای و با استفاده از استدلال استنتاجی و تلاش در یافتن فاکتورهای اصلی دو معماری و نحوه ارتباطات آنها صورت گرفته است. نتیجه تحقیق بیان کننده ارتباط بین معماری مدرن و پست مدرن در دنیای امروز میباشد معماری مدرن که در گذشته دارای شاخصه هایی چون انسان ماشینی پرهیز از هر نوع تزیینات - گذر از تاریخ و ورود به دنیای امروز - جهانی سازی دیکته کردن نوع و محیط زندگی استفاده از رنگ های سرد و سادگی در تمام موارد بود پس از گذر زمان و مرگ مدرنیته و بوجود آمدن پست مدرن که به دنبال استفاده از گذشته و تزیینات، طراحی بدون چهارچوب ذهنی و فکری توجه به بستر ،طرح نمادگونه استفاده از عناصر جدید در بستر تاریخی، رنگ های درخشان علایق شخصی بودند دنیای طرفداران آن را متحول گردانید مدرنیته با بوجود آمدن معماری های تک و های تک معماری مدرن به سمت و سوی دیگری رفت که ایرادات اولیه خود را بر طرف کند و نتیجه آن بسیار درخشان و مفید بود. در واقع معماری مدرن و پست مدرن با یکدیگر ترکیب شدند و معماری مدرن و پست مدرن امروزی را بوجود آوردند که با گذر زمان و تجربیات گوناگون در راستای هر چه بهتر ساختن آنها پیش رفتند به گونه ای که در بعضی موارد میتوان گفت معماری مدرن امروز حتی از معماریهای پست مدرن زمانه خود چون فولدینگ و پرش کیهانی و دیکانستراکشن نیز پیشی گرفتند و علت آن توجه به عملکرد فضا به همراه فاکتورهای تکنولوژی و خلاقیت و همچنین حرکت به سمت طبیعت میباشد.کلیدواژه ها
معماری، معماری مدرن، معماری پست مدرن ،مدرنیته، پست مدرنیتهمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهکارهای مقاومسازی سازه های شهری در برابر زلزله و فرونشست زمین
- راهکارهای نوین برای کاهش هزینههای اجرایی و افزایش کارایی در شهرداری ها
- مدیریت و بهروزرسانی بانک های اطلاعات مکانی شهری با GIS در شهرداریها
- پایش سلامت پلها و سازه های شهری با سنسورهای IoT
- کاربرد زنجیره ارزش مکانی در شناسایی و اولویت بندی فرصت های سرمایه گذاری شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.