فناوری ساخت و اجرای دیوارهای خشک(درای وال)

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی و چهارمین کنگره بین المللی عمران، معماری و شهرسازی آسیا
  • کد COI اختصاصی: ICRSIE07_478
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 352
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه داورزنی

فراگیر رشته معماری

فرنوش دباغیان

پژوهشگر دکترای معماری

چکیده

دیوار خشک از دسته دیوارهای پیش ساخته که امروزه به عنوان یکی از راه حلهای جایگزین دیوارهای سنتی با مصالح بنایی غیر مسلح مانند آجر فشاری آجر سفالی بلوک سیمانی غیر مسلح استفاده می.شود. از دیوار خشک به عنوان دیوار جدا کننده داخلی پوششهای نهایی و پوشش سازه های بنا استفاده میگردد استفاده از دیوار خشک به جای دیوار بتایی باعث کاهش بار مرده به میزان ۳۵ درصد کاهش نیروی موثر زمین لرزه بر ساختمان به میزان ۶۰ درصد و کاهش هزینه تامین ایستایی ساختمان میشود به همین دلیل ضرورت دارد با آشنایی کامل انواع این دیوارها و نحوه اجرای هر یک به کاربرد هر بیشتر این فناوری ساختمانی پرداخت. پژوهش حاضر با عنوان سبک سازی ساختمانها با دیوارهای (خشک با مرور کتابخانه ای و اسناد و بررسی و مجلات فنی و تخصصی سعی در ارائه مجموعه ای مناسب درجهت معرفی این دیوارها بپردازد.

کلیدواژه ها

دیوار خشک، دیوار پیش ساخته، کناف، نمای اسپایدر، ترموود، ال اس ا ف

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.