بررسی شبکه های حسگر بی سیم و ایده کدینگ
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در مهندسی کامپیوتر، برق و مکانیک
- کد COI اختصاصی: ENPMCONF06_021
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 390
نویسندگان
کارشناسی مهندسی تکنولوژی نرم افزار
چکیده
شبکه های حسگر بی سیم از تعداد زیادی از گره های حسگر با قابلیت های حس کردن، ارتباط بی سیم و پردازش داده تشکیل شده است. این گره های حسگر به صورت مشارکتی وظایف حس پیچیده و جمع آوری داده و کار تلفیقی در یک حوزه خاص را انجام میدهند.در این پژوهش تلاش بر این بوده تا عواملی از قبیل تعریف شبکه های حسگر بی سیم، مزایا، معایب و کاربرد این شبکه ها، انواع حملات، معماری گره های حسگر بی سیم، شبکه های حسگر بی سیم، ایده کدینگ و مزایای استفاده از کدگذاری شبکه مورد بررسی قرار گیرد. در گردآوری اطلاعات از روش کتابخانه ای استفاده شده است.پس از مطالعه و بررسی نتیجه گیری شد که شبکه های حسگر بی سیم شبکه هایی هستند که معمولا۰ برای نظارت و کنترل محیط اطراف با قابلیت مشاهده محیط فیزیکی، پردازش اطلاعات بستر مناسبی برای تحقق محیط های هوشمند و کنترلی مورد استفاده قرار می گیرند و پلی میان دنیای فیزیکی و دنیای مجازی اطلاعاتی می باشند. شایان ذکر است همینطور که شبکه های حسگر بی سیم کاربرد ها و مزایای بالایی دارند، می توانند معایبی هم داشته باشند. همچنین با کدینگ کردن می توان به پیشینه نرخ انتقال ممکن در چند بخشی از اطلاعات که باید داده ها را در گره های شبکه، با یکدیگر کد کرد، رسید.با توجه به نتایج بدست آمده پیشنهاد می شود که چون طول عمر شبکه حسگر به تعداد گره های فعال و اتصال به شبکه بستگی دارد، انرژی باید به صورت کارآمد به منظور به حداکثر رساندن عمر شبکه استفاده شود.مساله محدود بودن توان و انرژی گره های حسگر از مهمترین و پایه ای ترین مسائل در برخورد با چنین شبکه هایی می باشد که راه حل مناسب برای رفع این مشکل به نوع و کاربرد شبکه بستگی دارد که این موضوع می تواند به عنوان تحقیقات آتی مدنظر قرار گیرد.کلیدواژه ها
شبکه های حسگر بی سیم، ایده کدینگ، گره، شبکه های حسگر پراکنده، گره چاهک.اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.